2777
2789
😐میشورن؟؟؟؟😱 یاخدا

اره تازه کنجکاو شدم منم ببینم که هنوز قسمت نشده ان شاءالله بشه تاباورکنم😟

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.
وای چه عزیزن خدا نگهشون داره براشون😄

بخدا کرک و پرم ریخت وقتی شنیدم و اینکه دوست خانوادگیشون الان چابهارن

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ی دوستم خیلی خیلی نماز خون و معتقد بوده جوونم هست فکر کنم بیست سالش بود توی یکی از عروسی ها موهاشو باز میزاره 

ازاون شب تا مدت سه سال اذیتش میکردن 

دوستم میگفت خالم نشسته بود بهو میدیدیم کشیده میشد روی زمین یا یکی محکم میزدش دیوار 

یا روی دستاش و زخمی میکرد 

و‌گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم🌸
😭🤦🏻‍♀️

خیلی وحشتناک بود.با اینکه ده سال گذشته ولی هنوز صدای بشکنه تو گوشمه 

اتاق مادربزرگم جن داشت همه میگفتن. خودشم میگفت, 

خودش میگفت یه بار بیرون اتاق نشسته بودم بعد از داخل اتاق صدای گریه بچه میومد

خدا رحمتش کنه

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  
واس من به اون شدت نیس اما جن گیر میانه ای میگفت طلمست کردن اونارو فرستادن تا اذیتت کنن

من دوسال گرفتارش بودم😔هفت ساله مداوم مریضم البته ۵ساله مریضی اعصاب دارم باورمیکنید هیچی از دوران نوجوونیم نفهمیدم همه هدف های خوب زندگیمو از دست دادم و آرزوهای قشنگی که دیگه برنمیگردن اه یادم افتاد حالم گرفت 

😔😔😔😔

من دوسال گرفتارش بودم😔هفت ساله مداوم مریضم البته ۵ساله مریضی اعصاب دارم باورمیکنید هیچی از دوران نو ...

فقط یازده سالم بود فقط یازده

همین دوستی که میگم فامیلشون یه دختر جوونه که با اجنه در ارتباطه و اوناهم میان اینده رو تا حدودی بهش میگن 

همزاد هارو هم میبینه 

بعد به خواهر دوستم‌گفته بود همرادت به پسر خیلی قد بلند و‌خوشگله و عاشقته بخاطر همین اجازه نمیده ازدواج کنی 

توی همین ماه هم یه دو روز قبل از مرگ فامیلشون که جوون هم بود زنگ زده بود به دوستم‌گفته بود یه پسر جوون که فامیلتون هم هست  دو روز دیگه از کوه پرت میشه و فوت میکنه 

دوستم دیگه وحشت کرده بود 

من دوسال گرفتارش بودم😔هفت ساله مداوم مریضم البته ۵ساله مریضی اعصاب دارم باورمیکنید هیچی از دوران نو ...

آخی عزیزم😔

سخته واقعا

تاثیرشم تو ناخودآگاه میمونه

ولی درگیرش نشو و بهش بها نده

خداروشکر حل شده

نترس بابا خوبه که میگن سرعتشونم زیاده کاراشونو میکنن بی سر و صدا و بی شکل 😁

میدونی چیه اخه خانوادم گفتن وقتی دعوتمون کردن رفتیم بعدش همه اومدیم توی اتاق نشیمن گفت همه بودیم یهو دیدیم از اشپزخونه صدای ظرف شستن میاد😂😳گفتیم کیه داره ظرف میشوره درحالی که همه اینجاییم گفتن جن های خونه اتفاقا گفتن که اینقدر با سروصدا میشستن تا مهمونارو بترسونن😂😂😂😂😂خواهرشوهرم تعریف میکرد میگفت برگام ریخت ازترس

همین دوستی که میگم فامیلشون یه دختر جوونه که با اجنه در ارتباطه و اوناهم میان اینده رو تا حدودی بهش ...

واسه منم میگن همزادم بوده ولی اووووف که وحشتناک بود بخدا بدترین دوران زندگیم 

خیلی وحشتناک بود.با اینکه ده سال گذشته ولی هنوز صدای بشکنه تو گوشمه   اتاق مادربزرگم جن د ...

مادر بزرگم تعریف میکرد بچه که بودن خونشون جن داشته و‌زندگی میکرده باهاشون 

مامانش گویا اب جوش میریزه توی حیاط بعد جن رفته بود توی بدنش و میگفت بچمو‌ سوزوندی و ولت نمیکنم 

خیلی اذیتش کرد تااینکه یه دعانویس و‌جنگیر اومد کلی باهاش حرف زد و‌گفت بگو چی میخوای اونم گفت واسم فلان غذارو درست کنه و بیاره اون خونه متروکه ای که چندمحله پایین تره 

آخی عزیزم😔 سخته واقعا تاثیرشم تو ناخودآگاه میمونه ولی درگیرش نشو و بهش بها نده خداروشکر حل شده

ولی نوجوونی نکردم اما خب ان شاءالله آیندمو میسازم خدابخاد

میدونی چیه اخه خانوادم گفتن وقتی دعوتمون کردن رفتیم بعدش همه اومدیم توی اتاق نشیمن گفت همه بودیم یهو ...

😳یا خود خدااا 

من اونجا بودم قطعا دار فانی رو وداع میگفتم