2777
2789

من درناحیه زیرشکمم درد دارم بعضی اوقات نوبت دکترمم شنبس الان انقدتواین سایتا خوندم خارج ازرحمی دارم دیوونه میشم یعنی چیه امکان داره بادرد پهلویازیرشکم زبونم لال چی باشه؟

💖خدایا دخترمو سالم بدستم برسون💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم سر بچه اولم بود چون داشت جا باز میکرد خیلی درد داشت یه بار انقدر درد گرفت سریع رفتم نشستم تو ماشین مادرشوهر بی شعورم تو جمع چنان ضایعم کرد که یعنی برای جلو نشستن رفتی زود نشستی هیچ وقت یادم نمیره حرفش

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

هیچی نیس،منم انقد گریه کردم ،لکه بینی هم داشتم،ولی گذشت و تموم شد،درد تو بارداری طبیعیه،مطمئن باش اگه خدای نکرده خارج رحمی هم باشه تو سونو هفت هفته معلوم میشه.من انقد ترسیدم تو پنج هفته رفتم سونو واژینال.

عزیزم اول بگو دردت شبیه پریودیه یا نه تهوع داری یا نه 

چرا؟؟؟؟من الان تهوع دارم.دردم هم مث پریودی نیس.زیر شکمم گاهی درد میکنه یا تیر میکشه.از10صب تا3.4ظهر هم تهوع دارم😷

چرا؟؟؟؟من الان تهوع دارم.دردم هم مث پریودی نیس.زیر شکمم گاهی درد میکنه یا تیر میکشه.از10صب تا3.4ظهر ...

خب پس طبیعیه رحمت داره اماده میشه واسه نه ماه 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
چرا؟؟؟؟من الان تهوع دارم.دردم هم مث پریودی نیس.زیر شکمم گاهی درد میکنه یا تیر میکشه.از10صب تا3.4ظهر ...

مگه فرقی داره که درد چجوری باشه یا تهوع داشته باشی یا نه؟؟

ن مث پریودنیس فقط بعضی وقتا مثلا یه روزهس دوروز نیی اونم یه لحظه میگیره ول میکنه حالت تهوع بعضی وقتادارم ولی تاحالا بالانیاوردم

ن مث پریودنیس فقط بعضی وقتا مثلا یه روزهس دوروز نیی اونم یه لحظه میگیره ول میکنه حالت تهوع بعضی وقتا ...

مثل منی عزیزم.منم هنوز سونو نرفتم.ان شاا...که هرچی خدابخواد وخیره پیش بیاد

هیچی نیس،منم انقد گریه کردم ،لکه بینی هم داشتم،ولی گذشت و تموم شد،درد تو بارداری طبیعیه،مطمئن باش اگ ...

من 4هفته و4روزبود رفتم سونوواژینال ساک حاملگی رودیدگف برای صدای قلبش 8هفته بیا ک شنبه بایدبرم فقط برم اونم میتونه تشخیص بده یا نه؟ازمایش کل وروبال واسه بارداری هم دادم