2777
2789
عنوان

با هیچ کس نمی تونم درد و دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1278 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام یه بچه دارم میخواستم طلاق بگیرم نشد نمیتونم با شوهرم حرف بزنم و راحت باشم چون خبر میبره میاره و باعث دعوا میشه خستم از همه چی روزام همش یه تکرار مسخرن برام

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
منم شرایط خوبی ندارم ولی ناشکری نمیکنما نمیدونم گاهی چرا دلم میخاد با کسی باشم چون ی شخصی ک شرایط ...

نههه هرگز این کارو نکن 

تو دل یه زن دیگه غم نیار 

خواهش میکنم ازت 

برات از  ته ته قلبم دعا میکنم با شوهرت زندگیت خوب و خوش شه 🌺

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

عزیزم غصه نخور زندگی اکثر زنها همینه.تا دختر خونه ای مدام تحت فشاری ک ازدواج کنی بعد ک ازدواج کردی اگه شوهرت مرد بدی باشع واقعا میمونی حیرون اگه برگردی خانواده دیگه مثل سابق نیستن باهات برنگردی باید جوونیتو هدر بدی .زن بودن سخت شده اگه خودت رو پای خودت نباشی.باید ازهمون اول والدین دختر رو قوی بار بیارن مدل تربیت دختر توو ایران این مشکلاتو بوجود آورده.فقط وفقط قوی باش و از خوده خدا کمک بخواه 

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
چرا عزیزم  خودت طلاق میخوای؟

اره خودم طلاق میخوام..کاشکی همسره بیمعرفتم قک راهی واسه برگشت میذاشت..همه پل ها ی پشته سرشو خراب کرد😔😔😔

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
بابام این قدر حرفایی می زنه می گم غلط کردم ! 

عزیز من حتما نباید نفریو پیدا کنی که بهت بگه چیکار کنی .خودت سعی کن حل کنی .ببین مشگل کجاست .همسرت قد؟خسیس ؟منطقیه؟احساسیه؟ اول همسرتو بسنج و طبق مشگلاتت فکر کن

اره خودم طلاق میخوام..کاشکی همسره بیمعرفتم قک راهی واسه برگشت میذاشت..همه پل ها ی پشته سرشو خراب کرد ...

یعنی واقعا راهیو نمیتونی پیدا کنی؟اخر تمام مشگلات باید حتما کلمه طلاق باشه؟

یعنی واقعا راهیو نمیتونی پیدا کنی؟اخر تمام مشگلات باید حتما کلمه طلاق باشه؟

نه دوست داشتنه یک طرفه هیچ فایده ای نداره..

۱۰ سال واسه زندگیم جنگیدم اخرشم هیچی به هیچی

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
نه دوست داشتنه یک طرفه هیچ فایده ای نداره.. ۱۰ سال واسه زندگیم جنگیدم اخرشم هیچی به هیچی

خب شاید قلق شوهرتو پیدا نکردی .مثلا اینکه بخودت برسی .باهاش حرف بزنی منطقی .اون راضیه که بری؟