2777
2789

شاید ساقش نازک بوده مناسب قلمه نبوده.برگای پایینشو بکند اون سیاهی رو ببر دوباره بذار توی اب

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ساقش نازک بوده مناسب قلمه نبوده.برگای پایینشو بکند اون سیاهی رو ببر دوباره بذار توی اب

اره زمانیکه گرفتم ساقش نازک بود و همین کاری ک شما گفتی رو دو مرتبه انجام دادم و بار دوم بود ک سیاه شد ...مث اینکه مناسب قلمه نیس♥

وا چرا میذاری تواب میذاشتی تو گلدون خودش رشد میکنه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

من همش  تکثیر میکنم 

جلو نو آفتاب هم میذارم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
الان تو سرما اینجوی نمیشه.

به سرما حساسه 

منم اوایل نمیدونسنم  گذاشته بودم راه پله که اونجا هم سرده بعد دیدم برگه هاش سیاه میشن و پژمرده گذاشتم جلو دفتر بهتر شدن 

به سرما حساسه  منم اوایل نمیدونسنم  گذاشته بودم راه پله که اونجا هم سرده بعد دیدم برگه ها ...

اره.هم سرما هم گرما حساسه.کلن گل حساسیه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

بعد همین جور ار ساقه  هاش برگ در میاره بزرگ میشه تکثیر میکنم 

چون ریشه نداش برای کاشتن

اینو همون طور که بریدی همون لحظه بکار یه هفته دیگه میبینی از ساقه هاش چن تا برگ میخان درلیان

هروزم آب نده بهش 

خاکش که دیدی داره خشک میشه یه لیوان آب بده 

۴روز یه بار