2777
2789
دوست من سر کار میرفت هر ماه که حقوقشو میگرفت میرفت از این گوشواره کوچولو ها میخرید میذاشت کنار یه مش ...

چقدر زرنگ بود ما دور از جون شماها چقدر احمق بودیم فکر میکردیم اقتصادمون مشکل نداره نمیدونستیم اینجوری میشه وگرنه هر کس سال ۹۱ فقط ۵۰ تومن طلا میخرید به ۵۵۰ که قیمت طلا میرسید پولش میشد ۵ برابر 

من راستش مجردم .خواستگارهم دارما ولی کلا استزس جهزیع دارم ...همیشه میگم وقتی نتونم جهزیه بخرم کدوم پ ...

افرین جمع کن جور میشه ایشاالله  پس انداز کن که اون موقع ببهت فشار نیاد  هر کی العان جهیزیه بده یه شبه بیچاره شده بیچاره اونایی که دختر نامزد وعقدی ودم بخت دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش مجردم .خواستگارهم دارما ولی کلا استزس جهزیع دارم ...همیشه میگم وقتی نتونم جهزیه بخرم کدوم پ ...

خوب میکنی پولاتو نذار تو حسابت بی ارزش میشه بده طلا شده ریز باشه ولی اینجوذی وقتی بخوای جهاز بخری یخچال میشه ۳۰ تومن پول تو همون یک تومنی که تو بانک بوده میمونه

چقدر زرنگ بود ما دور از جون شماها چقدر احمق بودیم فکر میکردیم اقتصادمون مشکل نداره نمیدونستیم اینجور ...

العان دقیقا همینطوره اون موقع من بهش میخندیدم میگفتم میخوای چکار مگه چقدر بعدا سود میکنی از این گوشواره توپیا کوچولو ها فقط از اونا میخرید 

افرین جمع کن جور میشه ایشاالله  پس انداز کن که اون موقع ببهت فشار نیاد  هر کی العان جهیزیه ...

من دیگه خیلی دپرس و افسردم ..قشنگ باچشم خودم میبینم بابام نمیتونه جهزیه بخره‌.حالا بماند ک خودمون ماشین لباسشویی وفریزم نداریم‌..من ک والا جمع میکنم پول تو جیبام ولی چ فایده با ده تومن دوازده تومن هیچی نمیشه خرید

العان دقیقا همینطوره اون موقع من بهش میخندیدم میگفتم میخوای چکار مگه چقدر بعدا سود میکنی از این گوشو ...

وای چه باحال باورم نمیشه عالیه بخدا

همیشه طلا از زمان مادر بررگها و مادرامون سرمایه بوده برای روز مبادا زرنگ اونا بودن و دوس شما

من یه دوست دارم شوهرش ۲ سال قبل برای تولدش براش النگو خرید ۵ تومن یه دونه سنگین میگفت زشته ولی نه نمیگم‌ بهش حالا همون النگو کم کم ۱۵ تومنه

وای چه باحال باورم نمیشه عالیه بخدا همیشه طلا از زمان مادر بررگها و مادرامون سرمایه بوده برای روز م ...

دقیقا من النگومو خریدم3تومن سال 92یه مشکلی برام پیش اومد مجبور شدم بفروشمش العان همون 7/8تومنه شاید انقدر دلم میسوزه کلی طلا داشتم فروختم