2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 185 پست
دوستان بتام 2 هست.منفیه دیگه؟؟😢

ارہ گلم انشااللہ ماھہ دیگہ میاد زودی ھم مامانشو صدا میزنہ💋💋💋

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارہ گلم انشااللہ ماھہ دیگہ میاد زودی ھم مامانشو صدا میزنہ💋💋💋

مرسی عزیزم ممنون😭

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
😔😔😔ايشالا ماه ديگه عزيزم اميدت رو از دست نده شايدم ديدي پري نيومد بتا دير بالا رفته

فداتشم عزیزدلم

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

استارتر ایشالله به زودی مامان میشی ❤

منم 3 ساله که منتظرم و شوهرم اسپرمش ضعیفه

این ماه باید 5 یا 6 پری میشدم هنوز نشدم ولی جرات بی بی زدن ندارم اصلا 😞😞

هزار بار تا حالا بی بی منفی دیدم همش منتظرم پری شم لامصب از این استرس بیام بیرون .

پریشب بعد از نزدیکی باید ببخشید خودم رو شستم موقع خشک کردن رو دستمال یه رگه خیلی کوچیک در حد یک ثانت خون صورتی رنگ بود گفتم خوب پری امد ولی خبری نیست 😞

خیلی نگرانم اصلا جرات بی بی زدن ندارم .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
از چهار روز به موعدم شروع شد كه فكر كردم پري شدم و قرمز بود بعد هي قهوه اي بود ولي مثلا يه روز در مي ...

ایشالله هر چی خیره پیش میاد

میگم عزیزم منم سه روز دیگه موعدمه ولی امروز ببخشید لکه قهوه ای آبکی دیدم حالا نمیدونم بی بی بزنم یا واقعا پریودیه

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
میشه بپرسم لکه بینیتون چطوره؟؟مال من قهوه ای ابکیه

الهام جون منم سه روز دیگه موعدمه ولی مثل خودت امروز لکه قهوه ای آبکی دیدم...ولی من بی بی چک نزدم

دیدم آزمایشتو ولی ممکنه بعد موعدت مثبت نشون بده

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
ایشالله هر چی خیره پیش میاد میگم عزیزم منم سه روز دیگه موعدمه ولی امروز ببخشید لکه قهوه ای آبکی دید ...

بزور موعدت منم امروز موعدم بود ۶ روز قبل لک کوچیک قهوای دیدم امروز بیبی زدم مثبت بود😌

کوچولوهای قشنگم مامان بی صبرانه منتظرتونه
بزور موعدت منم امروز موعدم بود ۶ روز قبل لک کوچیک قهوای دیدم امروز بیبی زدم مثبت بود😌

راست میگی چقدر خوب....مبارکه عزیزم

ایشالله منم مثل شما بی بی مثبت ببینم

ممنونم ان شاالله همینطوره عزیزم

بی بی زدم منفی بود......بعدم لکه ها از قهوه ای به قرمزی رفت...انگار کلا پریود شدم