2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2183 بازدید | 185 پست
برامنم ماهه پیش +شد پری شدم تازه کلیم علاعم داشتم

چند تا بی بی چک گذاشتین همه مثبت شدن؟؟منم دوتا گذاشتک دوتاهم مثبت شدن ینی الکیه😔

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه بینی هم داشتم  .یه هفته بعد اقدامم لکه بینی داشتم تایک هفته بعد قطع شد .سه روز به موعدم بی ...

من الان سه روز مونده به موعدم لکه بینی دارم دلم درد میکنه با سینه عام

لکه بینی هم داشتی عزیزم؟؟

اووووووف اره زیاد 

البته من کلا قبل بارداری هم خیلی لکه بینی داشتم که هیچوقت دلبپیلش رو پیدا نکردم کلی سونو و ازمایش رفتم اما هیچکدوم مشکلی نداشت ولی لکه بینی داشتم همیشه شاید لکه بینی بارداریم هم بخاطر همون بوده

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
خودمم دارم هر روز آمپول  انوکسا میزنم  ولی دیگه خودمو محروم نمیکنم  از خوردن هوسونه

من هنوز شروع نکردم انوکساپارین بعد تشکیل قلب ب امید خدا.وای اونقد دلم ی چیزی میخواد که نمیدونم چیه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
چند تا بی بی چک گذاشتین همه مثبت شدن؟؟منم دوتا گذاشتک دوتاهم مثبت شدن ینی الکیه😔

نه عزیزم الکی نیست. گوش نکن به حرفهای منفی. مثبته انشالله. تا ساعت ۳ که جواب و میگیری فقط مثبت فکر کن

خدایا شکرت🙏🏻💓
من الان سه روز مونده به موعدم لکه بینی دارم دلم درد میکنه با سینه عام

نگران نباش اگه جواب ازمایشت مثبت شد انشاالله....برو دکتر بهت شیاف میده و میگه استراحت کن حوب میشه نترس .جدیدا اکثر باردارها لکه بینی رو دارن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
 نه عزیزم الکی نیست. گوش نکن به حرفهای منفی. مثبته انشالله. تا ساعت ۳ که جواب و میگیری فقط مثبت ...

فدای مهربونیت برام دعا کن صورتی جووونم

نگران نباش اگه جواب ازمایشت مثبت شد انشاالله....برو دکتر بهت شیاف میده و میگه استراحت کن حوب میشه نت ...

خیلی ممنونم عاطی جون انشاالله نی نیت رو سالم بغل کنی بحق امام زمان

خیلی ممنونم عاطی جون انشاالله نی نیت رو سالم بغل کنی بحق امام زمان

فدات عزیزم به هم چنین انشاالله تانه ماه دیگه یه نی نی تپل تو بغلت باشه😍😍😍

استارتر جواب ازمایش رو برا ماهم بزار انشالله که مثبت باشه دلت شاد شه به حق حضرت زهرا

ممنونم سوگلی جووونم چشم حتما میذارم