بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته من کلا قبل بارداری هم خیلی لکه بینی داشتم که هیچوقت دلبپیلش رو پیدا نکردم کلی سونو و ازمایش رفتم اما هیچکدوم مشکلی نداشت ولی لکه بینی داشتم همیشه شاید لکه بینی بارداریم هم بخاطر همون بوده
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
من الان سه روز مونده به موعدم لکه بینی دارم دلم درد میکنه با سینه عام
نگران نباش اگه جواب ازمایشت مثبت شد انشاالله....برو دکتر بهت شیاف میده و میگه استراحت کن حوب میشه نترس .جدیدا اکثر باردارها لکه بینی رو دارن
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
خیلی ممنونم عاطی جون انشاالله نی نیت رو سالم بغل کنی بحق امام زمان
فدات عزیزم به هم چنین انشاالله تانه ماه دیگه یه نی نی تپل تو بغلت باشه😍😍😍