2777
2789

سلام.چند روز بعد از سزارین شیر داره سینه ...و اینکه اگه شیر نداشته باشی باید چیکار کرد.

دکترم میگفت نباید شیرخشک بدی که بعدش شیر مادر نمیخوره بچه

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

فقط امضات و اسم کاربریت😦😦😂😂😂😂😂😂

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فردای سزارین شیرم اومد

ولی از همون روز اول سینه مو می گرفت پسرم.دیگه مامانم دید خیلی گرشنه ست.یه ذره نبات بدون زعفرون آب کرد دادیم بهش

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

بعد دو سه روز شیرت میاد

بذار دهن بچه تا مک بزنه شیرت زودتر بیاد

همون چند تا قطره هم که بیاد بچه را سیر میکنه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

نه شيرخشك بده بچه گرسنه نمونه ادارارش كم بشه زردي شديدميگيره،ولي سينه خودتوهم يكي درميون بده تاميك بزنه وبه اونم عادت داشته باشه،،من سه روزبعدش شيرم اومدكم بودولي تاده روزنشده زيادشد همراه شيرخودم شيرخشكم دادم

از ریکاوری که اومدی بچه رو میارن شروع میکنی شیردهی! درسته، اصلا نباید شیشه و شیرخشک بدی چون شیرت کم کم زیاد میشه ولی بچه مزه ی شیرخشک رو چشیده و باشیشه شیرخوردن خیلی واسش آسونتره و کارت سخت یا حتی غیرممکن میشه و شیرتو پس میزنه!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

من مادرشوهرم چپ و راست میرف میومد میگفت شیرت نمیاد کو بیارین چای نبات بدین شیر خشک بدین اما من نزاشتم اهمیت ندادم کار خودمو کردم بعد سه روز قشنگ شیرم اومد تا میتونی ابمیوه و مایعات بخور 

الهم صل علی محمد وال محمد😍