2777
2789
عنوان

دیسک کمر

7804 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

کسی درمورددرمان دیسک کمر و سیاتیک چیزی میدونه؟

مامان من الان 2ساله از دیسک کمروسیاتیک توعذابه!!ممنون میشم راهنماییم کنید!!؟

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت

بهترین روش درمانش تزریق اوزون و فیزیوتراپی پدر بزرگ من از این روش واقعا جواب گرفته خداروشکر خیلی بهتر
اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم به کلینیک سینوهه سر بزنید
تماام روش های درمانشون غیر جراحی (جراحی به جز هزینه بالا و بیهوشی در خیلی موارد ممکن نتیجش بدتر باشه)
پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن
https://jamalypt.com/
این کانال تلگرامشون که مطالب بسیار مفیدی داخلش داره
این پیج اینستاشون
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

جديدا يه آمپولي اومده واسه ديسك كمر 

هزينه اش فكر كنم نزديم ده ميليون ميشه 

ولي ميگن سريع خوب ميكنه 

من توي بيمارستان ساسان ديدم يه خانمي ميخواست تزريق كنه 

ميتوني از دكترا دقيقشو بپرسي

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من حدود 9ماهه افتاده تو رختخواب. هیییییچ کاری نمیتونه انجام بده. الان خداروشکر خودش داره روز ب روز بهتر میشه. استخرمیره خیلی ارومتر میشه. از طب سنتی کمک بگیر. انواع روغن های گرم باماساژ میدن ولی مامانم حال نداشت بره دنبالش. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

فیزیوتراپی تو مراحل اولیه میتونه کمک زیادی بکنه. ولی اگر شدید باشه و درجه اخر دیگه فقط عمل لازم داره،

در ضمن اگر خونتون هم سرامیکه یا موکت بکنین یا بگو همیشه جوراب پاش باشه .

اینم بگم استراحت مطلق روش درمان نیست. اگر خیلز شدیده که نمیتونه تکون بخوره تا چند روزی کمک کنندست ولی بعدش هر چی بیشتر تو تخت بمونه بدتره! بهتره تو فعالیت باشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فیزیوتراپی تو مراحل اولیه میتونه کمک زیادی بکنه. ولی اگر شدید باشه و درجه اخر دیگه فقط عمل لازم داره ...

نه تااون حدکه فلجش کنه نیس ولی خیلی عداب میکشه

جديدا يه آمپولي اومده واسه ديسك كمر  هزينه اش فكر كنم نزديم ده ميليون ميشه  ولي ميگن سري ...

اوزون تراپی فکر کنم منظورتونه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نه تااون حدکه فلجش کنه نیس ولی خیلی عداب میکشه

در ضمن عموما دیسک از ضعف عضلات کمر میاد. وگرنه رضازاده دو برابر وزنش وزنه بلند میکنه و دیسک نداره.

بهتره مامان رو یه کلاس ورزشی ثبت نام کنین کمی عضلاتش رو تقویت کنه.

اوزون تراپی فکر کنم منظورتونه.

نميدونم 

فقط ميدونم يه آمپول تزريق ميكنن توي كمر 

بقول اون خانمه توي بينارستان ميگفت مثل چسب امروز ميزني فردا بلند ميشي سر پا😂

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
در ضمن عموما دیسک از ضعف عضلات کمر میاد. وگرنه رضازاده دو برابر وزنش وزنه بلند میکنه و دیسک نداره. ...

پیاده روی خیلی میکنه

پیاده روی خیلی میکنه

پیاده روی فقط روی عضلات پا و پایین تنه تاثیر داره. باز همین که تحرک داره خوبه ولی عضلات فیله کمر رو هم باید تقویت کنه. تو نت سرچ کن فیله کمر چنتا حرکت بهش بده با دمبل انجام بده.

پیاده روی فقط روی عضلات پا و پایین تنه تاثیر داره. باز همین که تحرک داره خوبه ولی عضلات فیله کمر رو ...

چشم دستتون دردنکنه😘😘😘

من دارم  رفتم دکتر ورزشی و خیلی بهتر شدم  باورزش مخصوص و استخر دیسکم خیلی شدید بود فلج شده ...

سلام شما اهل اصفهان هستین ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین درباره دیسک کمرتون به جواباتون احتیاج دارم  تشکر 

سلام شما اهل اصفهان هستین ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین درباره دیسک کمرتون به جواباتون احتیاج دارم&nb ...

من دکتری که رفتم فقط ورزش بهم داد و صندلی ماساژور برام گذاشت هفته ای یه بار و روزی ۱۵ دقیقه پیاده روی معمولی  و ۱۵ دقیقه پیاده روی توی آب و کم کم درد از آب دراومد که تونستم دوباره کارای روزمره رو انجام بدم و الان اگه کار سنگین نکنم درد نمیگیره