بهترین روش درمانش تزریق اوزون و فیزیوتراپی پدر بزرگ من از این روش واقعا جواب گرفته خداروشکر خیلی بهتر اگر تهران هستین پیشنهاد میکنم به کلینیک سینوهه سر بزنید تماام روش های درمانشون غیر جراحی (جراحی به جز هزینه بالا و بیهوشی در خیلی موارد ممکن نتیجش بدتر باشه) پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن https://jamalypt.com/ این کانال تلگرامشون که مطالب بسیار مفیدی داخلش داره این پیج اینستاشون آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ تلفن تماس : 02126701272
اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامان من حدود 9ماهه افتاده تو رختخواب. هیییییچ کاری نمیتونه انجام بده. الان خداروشکر خودش داره روز ب روز بهتر میشه. استخرمیره خیلی ارومتر میشه. از طب سنتی کمک بگیر. انواع روغن های گرم باماساژ میدن ولی مامانم حال نداشت بره دنبالش.
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
فیزیوتراپی تو مراحل اولیه میتونه کمک زیادی بکنه. ولی اگر شدید باشه و درجه اخر دیگه فقط عمل لازم داره،
در ضمن اگر خونتون هم سرامیکه یا موکت بکنین یا بگو همیشه جوراب پاش باشه .
اینم بگم استراحت مطلق روش درمان نیست. اگر خیلز شدیده که نمیتونه تکون بخوره تا چند روزی کمک کنندست ولی بعدش هر چی بیشتر تو تخت بمونه بدتره! بهتره تو فعالیت باشه.
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
پیاده روی فقط روی عضلات پا و پایین تنه تاثیر داره. باز همین که تحرک داره خوبه ولی عضلات فیله کمر رو هم باید تقویت کنه. تو نت سرچ کن فیله کمر چنتا حرکت بهش بده با دمبل انجام بده.
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
سلام شما اهل اصفهان هستین ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین درباره دیسک کمرتون به جواباتون احتیاج دارم&nb ...
من دکتری که رفتم فقط ورزش بهم داد و صندلی ماساژور برام گذاشت هفته ای یه بار و روزی ۱۵ دقیقه پیاده روی معمولی و ۱۵ دقیقه پیاده روی توی آب و کم کم درد از آب دراومد که تونستم دوباره کارای روزمره رو انجام بدم و الان اگه کار سنگین نکنم درد نمیگیره