بیا عشقم چرا نمیشه بگو تورو خدا من فقط مزه میخوام که خییییلی خوشمزه و سیاه بشه💋
بلدنییستم😥😭😂😂
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه ساعتشم بستگی به شعله و مقدار سبزی و اینا داره دیگه تاجایی که سبزی تیره بشه خیلی ولی نسوزه ...
رب انار نه..رب نارنج...من میزنم عالیه میشه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بهترین کار اینه چیزای من درآوردی قاطی نکنی خود سبزی قرمه رو بگیری .....هروقت هم خواستی درست کنی سه چهار ساعت قبل از فریزر دربیخش که خوب باز شد دوباره یه تفت کوچیک بده انگار سبزیت تازه ست
من موقع تفت گوشت با پیاز داغ زر چوبه میزنم و فلفل سیاه.....لیمو عمانی اسیاب شده شو میزنم....رب نارنجم ک گقتم....دیگه ی عصاره گالیلبلانکا هم بزنی حلللله
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.