2777
2789
عنوان

بیاین بگین عروسی بگیرم یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست

عزیزم ازدواجت مبارک

به نظر من عروسی نگیرید

شما محتاج هدیه مردم نیستید

الان هزینه مراسم رفته بالا ولی هزینه هدیه ها اومده پایین 

اون قدیم بود که مردم توی عروسی خرج مراسم شون از هدایا در می اومد

اگر واقعا ارزوی لباس سفید نداری کلا عروسی نگیر

عروسی بدون شام هم هزینه داره

هم تهش میگن شام نداد

هم خانواده شوهرت فامیلهای نزدیک خودشون رو نگه میدارن برای شام

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم عروسی رو بگیر هیچ چی حتی سفر به اروپا جایگزین عروسی نمیشه هرچند هرکسی نظری داره اما جمع و جورتر از شوهرت بخاه مهمونا رو کم کنن یه سری آتیش بازی و اینا رو کم کن اما از عکس و لباس عروست نزن مثلا تعداد غذاهاا یا نوع دسرا رو کم تر کن و عوض کن اینطوری شام میدین با هزینه کم

منم عروسیم کلا 150 تا مهمون بودن اما عالی بود

عروسی با جمعیت کم با یه نوع غذای پرسی و بدون بستنی و چایی و ژله.فقط میوه و شیرینی و شام.بدون گل آرایی و بادکنک و مه و رقص نور و .....جمع و جور و آبرو مندانه.رو پول مردمم حساب نکنید چون هرچی میارن باید پس بدید.

شوهرت باید خانوادش رو قانع کنه مگه عروسی بدون شام میشه الان هرکی میره شام هم میخوره درست حسابی پول اندازی نمیکنه وای به حال اینکه شام نخوره......راضی نشدن خرج مهموناتونو جداکنید خودتون شام بدید با هزینه پدرت