2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر بود ولی بهش فهموندم‌ به خودم‌ربط داره😎😎

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یبار مادرشوهرم امد بهم گفت اگه ساق دست میخوای دارم 

منظورش این بود که استینم کوتاهه گفتم نه اون لباس رو خونه خواهرشوهر پوشیدم جای دیگه نمیپوشم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من. وقتی چیزی میگه میگم باشه همینی که تو میگی درسته. ولی این گوش در اون یکی دروازه. البته شوهرم گفته اینطوری باشم. 😃

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

اوایل میخواستیم عروسی بریم به شوهرم میگفت برو به خانومت بگو یا اون لباس را بپوشه یا اون یکی!  

باز خداییش به منم حق انتخاب میداد طفلک  

الان دیگه به هیچی کار نداره خدا را شکر  

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

مادر شوهر من مثل مثل آدمای 100 پیش فک میکنه چادر و کلیپس روسریو شلوار گشاد و... از نظر اون اینا درسته هر کی اینجوری لباس نپوشه بده

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن

وقتی نامزد بودیم منظورم عقده، خیلی گیر بود. دوس‌داشت به همه چی اظهار نظر کنه. ولی ی خونی راه انداختم خونشون حساب کار دست خودش و دختر عفریتش اومد که همه چی به خودم مربوطه. الان عفریته نیس خیلی مهربونه دوسش دارم

پُشتـــه دیـــوارِ دلم یـه صدایِ پا 👣میـــاد🐣
یبار مادرشوهرم امد بهم گفت اگه ساق دست میخوای دارم  منظورش این بود که استینم کوتاهه گفتم نه او ...

برا من سر جوراب مشکی گفت 

من رنگ پا پام بود گفت بیا من جوراب مشکی دارم بهت بدم 😒😒😒😒😒گفتم ممنون جوراب مشکی  نمیپوشم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
مادر شوهر من مثل مثل آدمای 100 پیش فک میکنه چادر و کلیپس روسریو شلوار گشاد و... از نظر اون اینا درست ...

هر کسی اعتقادات خودش را داره ولی باید بهش بفهمونی که به هیچ کدوم از کارات مه فقط لباس پوشیدن کاری نداشته باشه...

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!