2777
2789
عنوان

مادر شوهر😭😭

574 بازدید | 22 پست

سلام ب همگی دوستان ب راهنماییتون نیاز وافر دارم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

😢😢

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

من شش ساله ک ازدواج کردم توی این مدت از دوران عقد گرفته تا زایمان و بچه داری همیشه پیش مادرشوهرم یا حتی پشت سرشون هواشون رو داشتم در حد توانم کمک کردم هرکاری ک میشده براشون کردم اما هیچوقت از سمت اونا کمکی نداشتم ک هیچ میدیدم ک مثلا موقع خوشی با خودشون هستن برای مشکلات یادشون میفته ک عروس دارن یا اینکه چقدر پیش دوست و اشنا از من بدگویی کرده بودن ولی بازم من سکوت کردم و هیچی نگفتم تا اینکه عید بخاطر خواهرش ک مطلقه است و کارای خارج عرف میکنه شوهرم باهاشون قطع رابطه کرد و گفت ک دیگه نمیریم خونشون بازم من مخالف بودم با این کارش تا اینکه چند وقت پیش شوهر من درگیر کار بوده و تماس میگرفته پول قرض کنه خواستگار خواهرش بهش زنگ میزنه و حرف پول میشه اون میگه اگه میخوای من دارم و ازش قرض میگیره ک تا فردا پس بده تا شوهر من پول اماده کنه ی کم طول میکشه اون خواستگاره هم زنگ میزنه ب خواهرشوهرم ک پول منو خوردین اینام زنگ میزنن ک منو دعوا کنن من جایی بودم ک گوشی پیشم نبود

مادرشوهرم و خواهرشوهر بزرگم چند بار توی یک ساعت تماس گرفته بودن و پیام متنی و صوتی گذاشته بودن با انواع توهینا ک چرا جواب نمیدی

چجور جواب مامانتو میدی جواب ما رو نه دیگه خونه ما نیاین ما پسر نداریم پسر ما مرده و این حرفا

من این موضوع رو ب شوهرم گفتم اونم گفت ولشون کن جواب نده خوب میشن خودشون

بازم روز مبعث من زنگ زدم عید رو ب پدرشوهرم تبریک بگم دوباره خواهرشوهرم از اون طرف داد میزنه مگه نگفتم خونه ما نیاین شما مردید برا ما

حالا شوهرم خیلی دوست داره من ب مامانش زنگ بزنم ولی من نمیدونم باید چیکار کنم

اینم بگم شوهرم و باباش با هم کار میکنن و هر روز از صبح تا شب باهمن 

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده

گذاشتم کل ماجرا رو

وقتی جایی بی حرمتت میکنن یکم برای خودت احترام قائل شو

خب شوهرمو چیکار کنم

خودم هم اصلا دلم نمیخواد 

نرو عزيزم چه اصراريه 

اي خدااااااااا جرا اخه همجين مادر شوهري نصيب من نشد 

مادر شوهز من زنك ميزنه با انواع توهينا من ميخام قطع رابطه كنم فرداش نياد خونمون بعدم زنگ ميزنه شوهرم منت ميزاره كه ما دل بي كينه داريم اين از خوبيه ماست از اونورم به من ميكه كه من بخاطر بسرم ميام اينجا خونه بسرمه 

عجب آدمایین  من باشم دیگه نه زنگ میزنم نه پامو اونجا میذارم ولی کار شوهرت خیلی زشت بوده از خو ...

اونو ک میدونم ولی این پسره خودش مقصره زنگ زده ب شوهرم گفته چی شده اشغال بودی اونم گفته درگیر کارم و دنبال پول اینم با اصرار بیا من دارم تا پس فردا بهم برگردون

شوهرمم تا فرداش پولشو داده

عیبی نداره پیش شوهرت زنگ بزن بزار رو آیفون

مادرشوهرم زرنگه خودشو خوب نشون میده

نرو عزيزم چه اصراريه   اي خدااااااااا جرا اخه همجين مادر شوهري نصيب من نشد  مادر شو ...

نمیدونم والا اینا هم ی جور دیگه رو مخ ادمن