2777
2789

مورد اولو که قطعا هستی .ولی مورد دوم خیلی سخته باید تو ذهنت با خودت بجنگی ولی بعد یه مدت عادت میکنی دیگه شابد در سال یکی دو بار فقط خونسردیتو از دست بدی اونم طبیعیه .❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مواقعی رو که معنولا استرسی میشی و بد اخلاق مدیریت کن از قبل

مثلا من خودم وقت مهمونی رفتن و مهمونی دادن استرسی و خشک رفتار میشدم با همسرم..  ازقبل کارامو انجام میدم که اون موقه یکم راحت باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد اولو که قطعا هستی .ولی مورد دوم خیلی سخته باید تو ذهنت با خودت بجنگی ولی بعد یه مدت عادت میکنی ...

مسئله جنگیدن در درون هست. میخوام کلا اون قضیه رو اینقدر کم رنگ ببینم که به جای بیرون ریختن و عصبی شدن حتی با خودم هم خودخوری نکنم.

مهربونی هم چون خیلی منطقی هستم به دیگران و خودم زیاد سخت میگیرم و بروز نمیدم

مواقعی رو که معنولا استرسی میشی و بد اخلاق مدیریت کن از قبل مثلا من خودم وقت مهمونی رفتن و مهمونی د ...

من در برخورد با اطرافیانم مشکل دارم . نمیخوام اینقدر زود با یک حرف عصبی بشم و ضربان قلبم بالا بره 

چقدر خوبه قبول داري كه نياز داري... اي كاش همه به فكر بهتر شدن بودن و تلاش ميكردن... من كه همش سعي ...

من مشکلات شخصیتم رو میدونم . راه های درمانی رو هم مطالعه دارم.

ولی دیگه کم آوردم یک راه عملی میخوام واقعا

تجربه های قبلت که بد هستنو نزار تکرار بشن

مثلا من وقتی از دست همسرم عصبانی میشم این دفعه سعی میکنم یه مدل دیگه بگم ببینم چه رفتاری نتیجه بهتر میده

البته گاهی هم میزنم ده برابر بدتر همه چی رو خراب میکنم😁😏

من مشکلات شخصیتم رو میدونم . راه های درمانی رو هم مطالعه دارم. ولی دیگه کم آوردم یک راه عملی میخوام ...

مثل منی.‌‌.. عزیزم فقط به خدا توکل کن... بهترین جوابو میگیری... 

هرجا میخام برم که میدونم ممکنه یکی اونجا باشه که بره رو اعصابم قبلش میشیشینم با خدا معامله میکنم

میگم خدایا من نیتم خیره بخاطر صله رحم میرم و به تو توکل میکنم

ناخوداگاه آرامش دارم

امتحان کن عزیزم😊😍

تجربه های قبلت که بد هستنو نزار تکرار بشن مثلا من وقتی از دست همسرم عصبانی میشم این دفعه سعی میکنم ...

در لحظه یاد قول و قرارت با خودت بیافتی مهم هست. من معمولا یادم میره متاسفانه که چه برنامه و راهکاری داشتم 

از بچه ها ياد بگيريم كه چطور وقتى چيزى ناراحتشون ميكنه چند دقيقه بعدش كلا همه چيزو فراموش ميكنن با كوچكترين چيزى راضى ميشن و ميخندن كوچيكترين غم و ناراحتى رو تو چهره ى كسي ببينن حس ميكنن و تلاششونو ميكنن كه تو رو خوشهال كنن حتى با ادا و شكلك اين يعنى مهربونى

همه چيشونم با هم قسمت ميكنن

خونسردى هم يهو نميشه بهش رسيد بايد تمرين كرد چندبار كه موقع عصبانيت جلو خودت رو بگيرى و سكوت كنى كم كم عادت ميكنى بهترين راه اين كه محل رو ترك كنى 

کاش بقیه هم بودن یه نظری میدادن تاپیک خوبیه منکه خیلی بهش احتیاج دارم☹ 😘

اره . دوست دارم بچه ها راهکارهای عملی بگن. 

بچه ها اگر کسی بلد نباشه محبت ظاهری و زبانی بکنه به همسر و بچه اش حداقل بگین چه راهکاری دارین 

اگه كسي حرف مزخرفي بهت زد كه آزار دهنده بود همش با خودت تكرار كن من نبايد تقاص بي شعوريه همه رو پس بدم... يا اينكه حتماً از روي حسادتشه كه اينطور ميگه... از طرفي خودتو بكش بالا... حالا از هر جهتي كه برات مقدوره و ازش لذت هم ميبري... تمرين تنفس هم خيلي خوبه...آب درماني، رايحه درماني، موسيقي درماني، قرآن خوندن با معني... همه كمك كننده ست... ولي از همه اينا فك كنم عملي تر اينه كه فكر كني طرفي كه داره رو اعصابت راه ميره بنده خداست و روح خدا در اون دميده شده و هر قدر هم وقيح باشه از نظر تو بازم شايد به اون خباثتي كه فكرشو ميكني نيست و به خاطر نفهمي و يا زخمهايي كه تو زندگي خورده داره اين برخوردها رو ميكنه... اصلاً با خودت بگو تو شخصيت من نيست كه انقدر واكنش داشته باشم... در واقع واكنشي بودن خيلي بي كلاسيه...