2777
2789
عنوان

مشکله چندین ساله ی پسرم

321 بازدید | 26 پست

پسرم از ۲سالگی مشکل لوزه پیدا کرد که با دارو رفع شد،۴سالگی دیگه جراحی کرد و لوزه سومشو خارج کرد.الان بعد از ۲سال دوباره لوزه هاش التهاب پیدا کرده.دکتر بردم دارو آنتی بیوتیک داده.خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم‌

خواستم بدونم کسی بوده خودش یا خدایی نکرده بچش مشکله پسرمنو داشته باشه؟

🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اینجور بودم مامانم می گه همش مریض بودی آنتی بیوتیک می خوردی انقدر که دیگه بهت جواب نمی داد منم لوزه ام رو عمل کردم

با بزرگتر شدنش و تقویت سیستم بدنیش خوب می شه من الان اصلا در سال میاد یک بارم مریض نمیشم

دو سه تا مورد تو فامیلم داشتیم بچگی همش مریض لوزه شونم عمل کردن الان ده ساله هجده ساله اند خداروشکر خوبن 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

خداروشکر دائم نگرانم که باعث ناراحتیه قلبیش نشه

چرا قلبی؟

از من بدتر کسی نبوده از نوزادی مریض تا شش سالگی دیگه مامانم می گفت انتی بیوتیک های بزرگسالها رو بهت می دادن انقدر بدنت مقاوم شده بود الان سال میاد من یک بارم انتی بیوتیک مصرف نمی کنم هیچ مشکلیم ندارم

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)