2777
2789
عنوان

چکار کنم با این اخلاق بچه هام

199 بازدید | 17 پست

اگه مهمون بیاد خونمون یا ما بریم مهمونی پسرم فووووووق العاده سرکش میشه؛؛ کوچولو بود ۱۸ ماه تقریبا؛ با زن همسایمون در ارتباط بودم این زنه تا میومد و پسرم میدید من مشغول شدم باش و شروع میکرد دراوردن کلل وسایل اشپزخونه؛ خب منم میگفتم بچه س و می گذشتم ؛؛ امامتاسفانه تا الان که ۸ سالشه جلو مهمان ؛ همسایه هر کسی که بدونه من نمیتونم چیزی بش بگم؛ شروع میکنه هرکاری که دوس داره رو میکنه(بیشتر احساس میکنم برا جلب توجهه)

مثلا اصصصلا نمیزاره با مهمان صحبت کنم؛ همش میشینه جفتم و تو گوشم شروع میکنه بلند بلند حرف زدن یا با طرف مقابل(طوری که کلافگی اونطرف میبینم) در صورتی که در حالت عادی اصلا پرحرفی نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب همچین بچه ای میگن فنر فشرده

تا مهمون بیاد یا بری مهمونی که حس کنه آزادی بیشتری داره ودعواش نمیکنی شروع ب شیطنت میکته

توخونه باید آزادش بزاری وبکن نکن الکی نکنی

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
ب همچین بچه ای میگن فنر فشرده تا مهمون بیاد یا بری مهمونی که حس کنه آزادی بیشتری داره ودعواش نمیکنی ...

با مهربانی بهش مبگیم ولی فایده نداره 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 

استارتر پسر منم هفت ساله هست و مثل پسر شما 

جالب ابنحاست که آخر سر میاد و میگه ببخشید شیطون گولم زد 

ولی دوباره روز از نو.....

ب همچین بچه ای میگن فنر فشرده تا مهمون بیاد یا بری مهمونی که حس کنه آزادی بیشتری داره ودعواش نمیکنی ...

عزیزم پست من رو هم بخون راهنمایی کن لطفا 

استارتر پسر منم هفت ساله هست و مثل پسر شما  جالب ابنحاست که آخر سر میاد و میگه ببخشید شیطون گو ...

وای کااااملا درکت میکنم حتی مییاد دهنشو باز میکنه صداهای عجیب غریب درمیباره یا میخوابه رو زمین؛ خودشو میکشه برا جلب توجه؛؛ درسته بچس ؛ ولی میگم کاشکی بره با بچه ها بخاد اینکارو بکنه هم بکنه اما نه جلو بزرگترا