2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه میاین واجبه

501 بازدید | 13 پست

سلام..من الان 11هفته هستم.چند روزه عفونت گرفتم.خارشو سوزش و ترشحات...از داروخونه پماد واژینال کلوتریمازول 1درصد خریدم.تو نت خوندم ضرری نداره.ولی دکتر داروخونه گف زیر 3 ماه ممنوع.

دو دل شدم ...توروخدا بگین استفاده کنم یا نه؟تجربشو داشتین😢

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ هفته بودم دکترم داد بهم ۲۱ هفته هم بودم بازم بهم داد داخل فقط نباید ببری یک سوم داخل کن

میگن ضرر عفونت از این پماده بیشتره.

مرسی از راهنمایییت😙

میگن ضرر عفونت از این پماده بیشتره. مرسی از راهنمایییت😙

عاره عفونت خطرناکه

خرچند من ک خوب نشدم فک کنم کلا عفونت نیس طبیعی بود😐 آخه من سوزش و خارش و بو و درد نداشتم فقط ترشح رنگی بود دوبارم دارو و قرص مصرف کردم هیچی ب هیچی😐

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
عاره عفونت خطرناکه خرچند من ک خوب نشدم فک کنم کلا عفونت نیس طبیعی بود😐 آخه من سوزش و خارش و بو و د ...

نه من سوزش شدید دارم تو نزدیکی.خارشم بعضی اوقات.ترشحاتم سفته

نه من سوزش شدید دارم تو نزدیکی.خارشم بعضی اوقات.ترشحاتم سفته

من اولا ترسحات خیلی سفت زرد داشتم دارو داد هیچی نشد بعد شد سبز دو ماه بعد رفتم دارو داد بازم هیچی نشد دکترمو عوض کردم بهش گفتم اینجوره دیگه کلا دارو نداد بهم😃

من اولا ترسحات خیلی سفت زرد داشتم دارو داد هیچی نشد بعد شد سبز دو ماه بعد رفتم دارو داد بازم هیچی نش ...

😂😂عجب پرحاشیه بوده.خیلی میترسم بچم بلایی سرش بیاد😢واسه همین میخوام قبل دکت رفتن بزنم پمادو.دکتر بم شنبه وقت داده

😂😂عجب پرحاشیه بوده.خیلی میترسم بچم بلایی سرش بیاد😢واسه همین میخوام قبل دکت رفتن بزنم پمادو.دکتر ب ...

حالا نگران نباش میری دکتر دیگه اونجورام نیس دیگه

ولی اگرم خوایتی بکنی نکته ش اینه داخل نبری خیییلی کم اپلیکاتورو داخل کن

حالا نگران نباش میری دکتر دیگه اونجورام نیس دیگه ولی اگرم خوایتی بکنی نکته ش اینه داخل نبری خیییلی ...

ببخش گلم یه سوال تو نزدیکی که اونهمه داخل میره چرا اپیلاکتور رو میگن زیاد داخل نبر😣چه فرقی داره

ببخش گلم یه سوال تو نزدیکی که اونهمه داخل میره چرا اپیلاکتور رو میگن زیاد داخل نبر😣چه فرقی داره

والا منم نفهمیدم ولی فک کنم اون لوله هه نکه نازکه ممکنه کیسه آبی چیزیو خراب کنه😁 استدلال من اینه😁

والا منم نفهمیدم ولی فک کنم اون لوله هه نکه نازکه ممکنه کیسه آبی چیزیو خراب کنه😁 استدلال من اینه😁

خخخخ والا منم مغزم نکشید😂