2777
2789
من پسرم کامفورت ببلاک میخوره ضدیبوست وضدنفخ هست چطوردوستم مشکلی پیش اومده

به بچم شیر بلاک ای ار برای رفلاکس دادم.دوروزه میدم قبلش نان میدادم.اما امروز ۳ بار پسر شکمش کار کرده البته اسهال نیست اما یکم شله و فکر میکنم دفعاتش زیاد باشه نمیدونم چی کنم

خدایا فقط امیدم به خودته   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچم شیر بلاک ای ار برای رفلاکس دادم.دوروزه میدم قبلش نان میدادم.اما امروز ۳ بار پسر شکمش کار کرده ...

ببین اگه مشکل وزن نداره که خوبه بچه ها هرچی بخورن همینطورم دفع دارن ولی ببلاک سبک هست 

بغل بگیر مرا.....تابگویم به همه...اوفقط جان من ویارمنه❤
ببین اگه مشکل وزن نداره که خوبه بچه ها هرچی بخورن همینطورم دفع دارن ولی ببلاک سبک هست 

ینی روزی ۳ بلر عیب نداره؟لاغر نمیشن؟

شما چند وقته این شیرو میدی پسرت مدفوعش چطوره؟

ببخشید انقد میپرسم

خدایا فقط امیدم به خودته   
پسر من با ای آر یبوست شد ولی مجبور بودم ادامه بدم چون رفلاکس داشت الان که یکم خوب شده ببلاک دو و کا ...

مگه میشخ قاطی داد؟ماله من در روز سه بار شکمش کار میکرد دیگه ندادم 

خدایا فقط امیدم به خودته