2777
2789
عنوان

یعنی حتما باید بدددددی باشه

171 بازدید | 17 پست

یعنی حتما باید دروغ بگم 

حتما باید بگم وای ننه شوهرم 

وای جاری 

وای خیانت شد بهم 

وای یه خانومه تو زندگیم 

وای کمک 

بیان توروخدا 

میخوام عکس بذارم 

تا تاپیک هامو بخونید 

میخوام گریه کنم خیلی زیاااااد 

اینو جدی گفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای رمانها .... واقعین .. ذخیره کردم بخونم

نه دقیقا واسه اونها 

کلی گفتم 

با کاربری قبلیمم همینطوری بود همین مشکلو داشتم وقتی حرف از چیزهای خوب زده میشد از کارهای خوب زده میشد سکووت بود 

اما کافیه بگی فلانی خیاااانت کرد 

اوه اوه همه میریزن توش 

نه دقیقا واسه اونها  کلی گفتم  با کاربری قبلیمم همینطوری بود همین مشکلو داشتم وقتی حرف ا ...

فعلا اونجور تاپیکا رو بورسه .... من عاشق رمانم هر وقت فرصت کنم میرم میخونم مرسی خانمی ...

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گریه نکن     چیشده

کلا کاربری قبلیمم همین مشکلو داشتم وقتی چیزهای خوب مینویسی کسی نیست کسی نمیاد 

ادم دلزده میشه 

با اینکه من خودم کوه غمم و یه روز داستان زندگیمو مینویسم اما تلاش میکنم که مثبت باشم 

کلا هرچیزی که به بدی ربط داره همه میرن طرفش و غوغا میشه حالا یا راست یا دروغ

فعلا اونجور تاپیکا رو بورسه .... من عاشق رمانم هر وقت فرصت کنم میرم میخونم مرسی خانمی ...

نه عزیزم خواهش میکنم 

خودم برای دور موندن از بعضی فضا یه سری به داستانها میزنم واسه روحیه خوبه واسه افکار خوبه 

نمیگم مدام ادم باید رمان بخونه اما گاه گاهی خوبه 

کلا بحثم رمان نیست چیزهای دیگه هم هست از قدیمم بوده 😞

نه عزیزم خواهش میکنم  خودم برای دور موندن از بعضی فضا یه سری به داستانها میزنم واسه روحیه خوبه ...

درک میکنم عزیزم 😍😍⚘⚘

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔