2777
2789
عنوان

بی بی چک توروخدا توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 73 پست
ببین چقدر واضح نشون میده

ببین قضیه این بود.ما از مقعد رابطه داشتیم هیچ ترسی نداشتم و مثل همیشه که رابطه داشتیم بیخیال بودم یه روز نمیدونم چرا ترشحاتم خون آلود بود قبلا اینجوری شده بودم قبل ازدواجم منم ترسیدم 55ساعت گذشته بود اورژانسی خوردم  فرداش نوبت سونو داشتم وقتی رفتم تخمک بالغ هنوز تو تخمدان بود و آزاد نشده بود.اون ترشح خونی من و ترسوند.و ترسیدم که شاید یکبار که آب منی داخل مقعد خالی شد اومده بیرون و یکمش رفته واژنم.درحالی که من بعدش چندین بار پاک کردم و هیچی نیومده بود بیرون ولی اون خون من وترسوند.حالا بااین وضع من ممکن بارداری باشه؟واقعا این ممکنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قضیه این بود.ما از مقعد رابطه داشتیم هیچ ترسی نداشتم و مثل همیشه که رابطه داشتیم بیخیال بودم یه ...

ببین اصلا اصلا حامله نیستی

تا منی ته واژن ریخته نشه هیچ شانس حاملگی وجود نداره هیچه هیچ

اسپرم هیچ جای دیگه نمیتونه شنا کنه

اصلا حامله نیستی

ببین اصلا اصلا حامله نیستی تا منی ته واژن ریخته نشه هیچ شانس حاملگی وجود نداره هیچه هیچ اسپرم هیچ ...

خواهرشوهرم من و اینجوری ترسونده.اصلا داخلش نرفت.اون من وترسوند این هاله رو بی بی چک

تازه من فولیکو زیادی داشتم تو تخمدان و عفوت شدید برای ایناهم داشتم دارو مصرف میکردم 

چند سالته گلم؟

21 هنوز یه سال نشده ازدواج کردم

این ترس بارداری همیشه باهام بوده وقتی هم عقد بودم باکره بودم بایک رابطه ی ساده فک میکردم باردار میشم با اون همه کیست وعفونت یه کابوسه برام

خواهرشوهرم من و اینجوری ترسونده.اصلا داخلش نرفت.اون من وترسوند این هاله رو بی بی چک تازه من فولیکو ...

نه بابا دیگه ماها که ۵ ۶ ساله اقدام میکنیم مطمئنیم

عزیزم درمورد نسائل خصوصیت اصلا با خانواده شوهر صحبت نکن بعد ها تو زندگیت متوجه میشی

واینکه در مورد رابطه مقعدی بیشتر تحقیق کن خیلی عواقب بدی داره

یکیش اینه که ممکنه دیگه شوهرت با رابطه واژینال ارضا نشه ... و هزاران ضرر دیگه

ببخشید واسه خودت گفتم🌷🌷

نه بابا دیگه ماها که ۵ ۶ ساله اقدام میکنیم مطمئنیم عزیزم درمورد نسائل خصوصیت اصلا با خانواده شوهر ص ...

نه عزیزم این اولین بار بود این بدبختی رو داشت و این همه ترس دیگه تو خوابم نمیبینه.فقط این هاله غلط باشه من 1000صلوات نذر میکنم