ماکرايه خونه ميديم شوهرم 3ماه نه کرايه خونه داده نه قبض پرداخت کرده براخونم من ازپس اندازخودم استفاده کردم بهش ميگم خرج کن ميگه ميخوام پول بيمارستان بزارم کنار يک عالمه تعميرکاري داريم ولي اصلا به فکر نيست بااين وضعم 2ماه دارم بادست لباس ميشورم لباس شويم خرابه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
نميدونم بعضى از آقايون وقتى نميخوان خرج كنن يا سركار نميرن پس چرا زن ميگيرن و دختر مردم رو بدبخت ميكنن
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!