الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
به هیچوجه در دراز مدت دلار و طلا پایین نمیاد اینو مطمین باشید هیچ دلیلی برای کاهشش نیست نفت چین رو هم دیروز عربستان تامین میکنه گفت هیچ خبر مثبتی به نفعمون نیس که دلار بیاد پایین اینا همش شواف هست
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
گقتن تا عید ب گرمی یه تومن میرسه از اونجایی ک تو این مملکت اول شایعه شو رامیتدازن بعد ک کم کم واسه ...
می گفتن تو آبان هم دلار یه دفعه دوباره خیلی بالا می ره ! بسه دیگه این جو های روانی ! اگه تحلیل درست حسابی دارید بگید نه این حرف هایی که به هیچ کدومش اعتباری نیست که فلانی یا بهمانی گفت
دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔