2777
2789
عنوان

بی بی چک

95 بازدید | 11 پست

سلام.من ماه پیش باید ۱۹ابان پریود میشدم اما یازدهم شدم‌،۸روز زودتر.

همیشه سروقته بود اما ماه قبل نمیدونم چرا زودتر شدم..این ماهم باید دیروز میشدم ک تاالان نشدم.

ببخشیداااا ببخشید اما نزدیکای پریودم ترشح دیگ نداشتم اما الان دارم.

ممکنه حامله باشم.بی بی چک بزنم یا نه؟؟؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
بزن بزن امروز روز بی بی چکای مثبت از صبح فقط مثبت دیدم بزن ک ایشالا برای توام مثبته😍

خداکنه عزیزم😢

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بزن بیا من اینجا منتظرم

الان میرم عزیزم

اره بزن ولی اگه نبودی این نشونه ی خیلی خوبیه چون وقتی عقب جلو کنی بدنت داره اماده میشه برا بارداری ز ...

من ماه پیش یک ماه دیر شده بودم اینم نشونه خوبیه ؟

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍

اره عزیزم واگه پریودیت سر وقت باشه عقب جلو بندازی سریع باردار میشی میگن تخمکا دارن اماده میشن برا بارداری ایشالله که زود نی نی دار میشی اونوقت همتون میگین ای خدااااا چقد راحت بودم  

منفی بود😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭دلم گرفت ای خدا شکرت

عزیییززززم ناامید نشو گلم مطمئنم بزودی دامنت سبز میشه اصلا شاید زود زدی نگران نباش😟

دعاکن عزیزم باردار باشم تورو خدا