2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکاش کردن خودشون فهمیدن😒

یه دارویی دکتر نوشته بود پیدا نمیشد 

دوست برادرشوهرم تو داروخانه کارمیکنه دادیم اون پیدا کرده بود هیچی دیگه فضولی کردن که این داروها برا چیه اونم گفته بود

همون‌موقع که بیبی رو زدم مثبت شد شوهرم دهن‌لق پرید پایین وبخیال خودش که ببینین پسرتون چیکارکرده گل کاشته😆

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
از کجا فهمید؟ بگو تا من حواسم رو جمع کنم یه دفعه نفهمه

ارایش و گذاشتم کنار یهو

بی اعصاب بودم رک حرف میزدم

صورتم ورم کرده بود و بی حوصله بودم

کلا معلوم بود از ده فرسخی باردارم...نمیخواستم تا سه ماه بگم ولی فهمید 

شوهرمم اینقدر ازش پرسید چی شده چرا هنگام اینشکلی گفته بود با اس ام اس...دی گ همون موقع ماذرشوهرم اومد خونمون و یک کفش نوزادی و مژدگونی داد و ذق کرد ورفت..هرروزم زنگ میزنه هوس چی کردی بسازم...چشم روشنی م برام انگشترخرید

همون‌موقع که بیبی رو زدم مثبت شد شوهرم دهن‌لق پرید پایین وبخیال خودش که ببینین پسرتون چیکارکرده گل ک ...

متم احتمال میدم شوهر منم اینکارو بکنه خخخخ

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

گاهی پنهان کاری دلیل بغض و تلافی نداره برای تثبیت وضعیته.

من حتی تا سه ماه همش بهم میگفتن حاملگیت سرانجام نداره خارج رحمیه!!سقط میشه و بذارطبیعت خودش انتخاب کنه!!!

خب وقتی مطمئن نبودم چطور میتونستم اطلاع بدم و اسممو سر زبونا بندازم؟

ارایش و گذاشتم کنار یهو بی اعصاب بودم رک حرف میزدم صورتم ورم کرده بود و بی حوصله بودم کلا معلوم ب ...

خب الهی شکر اهل ارایش نیستم، اعصابمم ارومه، قیافمم تغییری نکرده، فقط یکم تو غذا خودن حساس شدم و غذاهایی که فکر کنم ضرر داره نمیخورم اگر هم بدونم از بوی یه غذا بدم میاد به شوهرم میگم از طرف خودش بگه فلان غذارو درست نکنین چون دیروز خوردیم و دیگه دلمون نمیکشه