2777
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 19 پست

رازیانه رو همون جور دم کنم یا بکوبمش بعد دم کنم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
دوست عزیز اون ماهی که باردار شدی ،نزدیکی چطور داشتی؟پوزیشنت چجوری بود؟

میگن بهتره تا نیم ساعت بعد از نزدیکی از جاتون بلند نشین و یه بالش زیر کمر بذارین! 

نزدیکی هم یه شب درمیون باشه بهتره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح رازیانه رو باعسل مخلوط کنم بخورم یا بعد از رازیانه یه قاشق عسل بخورم،اگه عسل نباشه عیب نداره

ببین رازیانه رو دم کن بذار خوب دم بکشه بعد با عسل شیرینش کن بخورش ! نیازی هم نیست بکوبی یا آسیاب کنی 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم میشه زودتر جواب بدی،من فردا روز پنج پریودیم میخوام شروع کنم بخورم،باید صبح ناشتا بخورم

نه فرقی نداره ناشتا باشه یا نه

صبح رازیانه رو باعسل مخلوط کنم بخورم یا بعد از رازیانه یه قاشق عسل بخورم،اگه عسل نباشه عیب نداره

عسل چون طبع گرمی داره باشه بهتره