2777
2789
عنوان

وزن نوزاد ۵ ماهه

387 بازدید | 15 پست

سلام مامان های عزیز..خدا قوت....کسی بوده نوزادش سرماخورده باشه اونم شدید بعد تویه مریضیش وزن نگرفته باشه؟؟نگرانم...بچه ام ۵ ماه و نیم داره

میتونی نگران باشی یابه خدا اعتماد کنی!انتخاب با توست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=76054136]چندکیلویه،؟[/QUOTEدکتر میگه وزنش خوبه...۷۸۰۰...ولی مریض شد دو هفته وزن نگرفت من نگرانم...قد و دور سرش زیاد شد ولی وزن نه...😔😔

آره  عزیزم تا دلت بخواد من دو تا بچه هام یکسره مریض میشدن از نوزادی ولی بعدش که خوب میشن دوبار ...

پس نگران نباشم

.انشاالله وزن میگیره از این به بعد....

چقدر مادر بودن نگرانی داره😔

خب بچه وقتی مریض میشه وزن نمیگیره نگران نباش..خوب شد باز خوراکش خوب میشه وزن میگیره غذا رو شروع کر ...

نه هنوز شروع نکردم...دکترش اجازه نداده پایان آذر انشاالله باید شروع کنم

درسته من دختر 9 ماهم سه هفته اسهال داشت واقعا بی سابقه بود بچه نابود شد ولی خداروشکر تموم شد رفت

اانشاالله دیگه  هیچ وقت مریض نشه...دختر منم خیلی سرماخوردگیش شدید بود😔😔خداروشکر خوب شد...

[QUOTE=76054136]چندکیلویه،؟[/QUOTEدکتر میگه وزنش خوبه...۷۸۰۰...ولی مریض شد دو هفته وزن نگرفت من نگرا ...

سعی کن تا دوسالگی بیشتر مراقب باشی

منم دخترام 1/5 ساله ان..اصلا از اول پاییز بیرون نبردمشون...مهمونی هم نمیرم که نکنه اونجا کسی سرماخورده باشه و....

بچه وقتی تو دوسال اول زیاد مریض بشه کلا بنیه اش ضعیف و لاغر میشه...بعدا هم خوب وزن نمیگیره.

منکه از تفریحات و خوشی هام گذشتم...میبریم بیرون تو ماشین عرق میکنن بعد در باز میشه  باد میخوره سرما میخورن...بچه حساسه باید مراقب بود.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
نه هنوز شروع نکردم...دکترش اجازه نداده پایان آذر انشاالله باید شروع کنم

من پنج ماهگی حریره و فرنی رو شروع کردم...الان خارجی ها هم 4ماه تمام که بچه میره تو 5 غذای کمکی رو شروع میکنن.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
سعی کن تا دوسالگی بیشتر مراقب باشی منم دخترام 1/5 ساله ان..اصلا از اول پاییز بیرون نبردمشون...مهمون ...

واقعا پشیمون شدم از مهمونی رفتن...یه مهمونی رفتم دو روز بعدش بچه ام مریض شد...امشب مهمونی دعوتم .. گفتم من دیر میام قشنگ از همه بپرسید کسی سرماخورده نباشه و حتی دوره ی نقاهت سرماخوردگی نباشه..اگه باشه که من نرم مهمونی رو

من پنج ماهگی حریره و فرنی رو شروع کردم...الان خارجی ها هم 4ماه تمام که بچه میره تو 5 غذای کمکی رو شر ...

اره دقیقا..ولی چون دختر من آلرژی به پروتئین گاوی داره و تحت نظر یه دکتر حساس و سخت گیر و البته کاربلد هستش گفته هیچی نباید به لبش بزنید تا پایان ۶ ماهگی...سه هفته دیگه باید شروع کنم به امید خدا.....

[QUOTE=76054136]چندکیلویه،؟[/QUOTEدکتر میگه وزنش خوبه...۷۸۰۰...ولی مریض شد دو هفته وزن نگرفت من نگرا ...

وزنش خوبه نگران نباش

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!