2777
2789
عنوان

مشهدی ها میشه راهنمایی کنین

56 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من دفترچم بیمه سلامت سادس

از اول حاملگی زیر نظر دکترم 

ولی دکترم فقط بیمارستان مهرگان و بهنت الهدی و ثامن الائمه میشنه،

میخواستم برم مهرگان واسه زایمان فیزیولوژیک

پدرشوهرم میگه برو بیمارستان شریعتی 

مهرگان ۳/۵ میلیون هزینشه

شریعتی با بیمه ی من ۹۰۰

ولی باز نمیدونم شریعتی چطوره و دکتراش چطورن 

راستش فعلا اوضاع مالی هم خیلللی خرابه

شوهرم از مهرگان پرسیده پرستارا گفتن اگه دکتر نامه بده که پول دستمزدشو نگیرع ۱/۲۰۰ میلیون میشه

شما چی میگین؟

دکتر مهم تره یا بیمارستان؟

شریعتی خوبه؟

فیزیولوژیک هم دارع شریعتی؟

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ تا بیمارستانی ک خودت گفتی خیلی خوبه علاوه بر دکتر بیمارستان هم ملاکه 

من زایمان نداشتم ولی کورتاژ ک شدم با اینکه دکترم خوب بود اصلا از بیمارستان راضی نبودم درسته یه شب بود ولی هنوز ک هنوزه کابووسه برام 

ب هزینه تا جایی ک میتونی توجه نکن بزار اون روز یه خاطره خوب بشه واست 

اصلا بیمارستان شریعتی کجاس منظورت بیمارستان طرقبه اس؟

سرمه جان دکترت کیه؟؟ برا زایمان فیزیولوژیک حتما باید تحت نظر دکتر باشی از اول؟ نمیشه موقع زایمان رفت بیمارستان و خواست زایمان فیزیولوژیک انجام بدن؟

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
۳ تا بیمارستانی ک خودت گفتی خیلی خوبه علاوه بر دکتر بیمارستان هم ملاکه  من زایمان نداشتم ولی ک ...

اره،پدرشوهرم میگه برو اونجا هم خوبه هم دولتیه نمیدونم چیکار کنم،خودم میگم دکتر خیلی مهمه ولی بیمارستانم بی تاثیر نیس

سرمه جان دکترت کیه؟؟ برا زایمان فیزیولوژیک حتما باید تحت نظر دکتر باشی از اول؟ نمیشه موقع زایمان رفت ...

نازیلا ابراهیمی عزیزم،نه فیزیولوژیک کلاس داره که باید بری،تا بدونی باید موقع زایمان چیکار کنی،واسه دکتر هم نمیدونم ولی فک میکنم باید بری زیر نظر دکتری که انجام بده فیزیولوژیک .من از اول حاملگی زیر نظرش بودم ولی الان برای بیمارستان که نمیدونم چیکار کنم هنوز نرفتم کلاس