2777
2789
عنوان

بهانه گیری بچه دوساله

2183 بازدید | 11 پست

خانما واقعا خسته شدم 

موقع خواب پسرم کچلم میکنه . چندبار میگه پتومو درست کن . غلت میزنه بعدش غرغر که پتو ددست!

من هرکاری هم میکنم کورد قبولش واقع نمیشه .... گاهی هم میگه اونوری!یعنی پتومو بلند کن برعکس بنداز روم .

دیگه من تا یه یکربع تحمل میکنم اخرش داد و جیغ و دعوا . یا به این نتیجه میرسم که جیش داره و با زور و درحال لگد پرانی میبرمش جیش کنه . 

چکارکنم ؟ خسته شدم . شبا تا بچه  هشت ماهمو میخوابونم پروسه خواب بزرگه شروع میشه و گاهی یکساعت طول میکشه . بعدش تا خودم دراز بکشم کوچیکه بیدارمیشه شیرمیخواد .... بعد گاهی بزرگه تو خواب غرغر میکنه ... پتوشو میدم کنار خنکش بشه یجور غرمیزنه روش بندازم یه جور دیگه ... اصلا نمیگه چشه . فقط غرغر . فکرمیکنم دندون های دوم اسیابشو میخواد دربیاره اخه اینقدرم غرغرو نبود دیگه .شما چکارمیکنید با بهانه گیری های بچتون

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت منم همینه .تو طول شب بیشتر از 5 بار پامشم بهش آب بدم.تازه 6 صبحم باید از خواب بیدار شم   ...

اوه پس من تنها نیستم . 

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

من فکر کنم چون یه نینی کوچیکتر داری و به اون توجه میکنی حسودیش میشه و میخواد اینجوری توجه ات رو جلب کنه. چون تو ناخوداگاه با گریه بچه دومت میدویی سمتش. این هم میخواد اینجوری به سمتش بری و بهش محبت کنی.

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
دختر منم دو سالشه دقیقا همینطوره  ولی خدایا شکر زیر بار نرفتم که دیگه بچه بیارم همین یه دونه ...

خوب کاری میکنی . واقعا زوده . من دیگه ناخواسته شد . ولی مزیتهایی هم داره باهم بازی میکنن مثلا وتنها نیست 😍

من فکر کنم چون یه نینی کوچیکتر داری و به اون توجه میکنی حسودیش میشه و میخواد اینجوری توجه ات رو جلب ...

اره خب. ولی بعضی وقتاخیلی بهش توجه میکنم اون بدترمیکنه حوصلم تموم میشه

از همسرت بخواه که کمک ات کنه چون از پا در میای

عزیزم فقط منو میخواد . پریشب بچه کوچیکمو شوهرم خوابوند . بزرگرو من نیمساعت بغل کردم راه بردم تا رضایت بده بخوابه . 😣میدونم دلش بغل میخواد ولی عوض بعد اینقدر بامحبت خوابوندن و نازکردن تامیذارمش رو تختش غرغر های بی معنیش شروع میشه مثل همین پتوشو درست کردن . که منم یه ربع تحمل میکنم بعدش قاطی میکنم😑

عزیزم فقط منو میخواد . پریشب بچه کوچیکمو شوهرم خوابوند . بزرگرو من نیمساعت بغل کردم راه بردم تا رضای ...

الان دقیقا دو سالشه یا بزرگتر؟ شاید به خاطر سنش هست هنوز توجه و محبت میخواد

اوه پس من تنها نیستم . 

آره بابا تنها نیستی

باور کن من شب دیگه خیلی زود بخوام بخوابم ساعت یک می خوابم.6 هم باید بیدار شم.تو این 5 ساعتم که ده بار بیدار میشم .خلاصه دو سال و چهار ماه خواب راحت ندارم  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
اره خب. ولی بعضی وقتاخیلی بهش توجه میکنم اون بدترمیکنه حوصلم تموم میشه

خب حق داری. ولی لازمه مادر شدن صبره. مخصوصا اینکه فاصله سنی بچه هات خیلی کمه. باید دوبرابر تحملت رو ببری بالا. این طفلک ها که خودشون مقصر نیستن. ما اوردیمشون به این دنیا و براشون مسیولیم

من خودم به خاطر افسردگی و شرایط بد بعد از زایمانم حالم خیلی خراب بود. دخترم رو مقصر این قضابا میدونستم. گریه میکرد خیلی عصبی میدم الان یه کم حالم بهتره. فقط چاره اش صبور بودن و کمک گرفتن از مشاوره که بتونی با بچه بزرگت درست رفتار کنی که نه لوس بشه نه لجباز

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.