2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا بیاین اینور

133 بازدید | 18 پست

سلام دوستان یه ماهه دیگه سالگرد عقدمه دوس دارم یه روزه دونفره داشته باشیم حالا این ب کنار تصمیم دارم برم اتلیه عکس بگیرم ولی یخورده موندم چ لباسی مناسبه بپوشم و برم ارایشگاه یا خودم یه ارایش ساده انجام بدم

💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدل مو مهم تر از ارايش هست

موهات ساده درست كن

لباس مجلسي شيكي اگه داري تا حالا باهاش عكس نگرفتي بپوش نميخاد خيلي خاص باشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ارايش ساده لباس اسپرت 

ارایشگاه نرم ؟؟؟اخه همسرمم از ارایش متنفره همیشه میگه ارایش نکن میکنی ساده باشه .تونیک مجلسی کوتاه با یه بادکنک عدد یک . اینکه مشکلی نداره تو اون عکس قاب عکس عقدمو بزارم بد نمیشه؟

💑

لباس اسپرت با ارایش ملایم و مدل موهای ساده مثل دم اسبی،لخت یا بافت ساده😍

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
 ارایشگاه نرم ؟؟؟اخه همسرمم از ارایش متنفره همیشه میگه ارایش نکن میکنی ساده باشه .تونیک مجلسی ک ...

تونيك مجلسي يا تيشرت و شلوار هرچي رنگ شاد باشه با اينكه حتما ست باشه 

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧
من خودم یه تونیک دارم پولکیه طلاییه چون لباس عقدمم زرشکی بوده گفتم تن این فرق کنه 

اگه برا عقد گل نزدي ب موهات بزن

من از اين عكسهايي ك موهاي بلند باز هست و ي حلقه گل روي سر خيلي دوس دارم  ولي اين بيشتر ب موهاي رنگي مياد

اخه اتليه بري اونا عكس روتوش ميكنن نياز ب ارايشگاه نيست ارايش ساده باشه بهتر هست خودت ارايش كن! لاك هم بزن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم