2777
2789
عنوان

امشب رسما شب کارم

385 بازدید | 33 پست

واخرش تو فرمایی که بخوام امضا کنم با کمال شرمندگی در کنار شغل ی خط میکشم😔من ی زنم ساعت کاریم تمام وقت است با روز های تعطیل بیشتر میشود؛ در مهمانی ها و مناسبات که بماند؛:" صبح قبل از همه بیدار میشوم و شب بعد از همه میخوابم هر از گاهی هم شب زنده داری دارم ؛ شب را زنده میکنم چون خاصیت من است ! شب را بیدار میکنم و با او مینشینم پای صحبت؛! از نگرانی هایم میگویم از فکر اینده ی فرزندانم؛؛ از کم کاری هایی که میکنم ؛ تنم خسته ام تا زبان باز میکند و اعتراض میکند خاموشش میکنم؛!و چ بی رحمم نسبت به او؛:" صبح ها ؛ ارام بلند میشوم و دفترچه یادداشتم رانگاه میکنم)گاه حافظه ام یاری نمیکند که اول کدام کار را انجام دهم ؛: " چادر سفیدم را که درمی اورم زیر لب میگویم خدایا بمن هم سلامتی بده در لابلای دعا کردن برای زندگیم و فرزندانم ؛ خودم را فراموش کرده بودم؛کتری جوش امد ؛ روغن داغ شد؛:" قطره ی اب شدن یخ قمقمه روی اپن افتاد!! و هنوز بیدار نشدن؛:" داغ شدم و جوش زدم تا سرساعت به کارهایشان برسند! یک به یک در رابستند و من همانند ان قمقمه هر روز میچکیدم😢کارهارا یک به یک تند و تند انجام دادم و دکمه های مانتوام را بسته ام و با دو سمت اتوبوس رفتم بند کفشم را در اتوبوس بستم ؛؛ اخ چشمم به لک روسریم افتاد ؛ خجالت کشیدم!! به بانک رسیدم و دوباره باید فرم پر میکردم شغل " - 

بابا اینا اوهاماته یه زن خانه داره.....من که خوابم شوهرو بچم صبحونه میخورن میرن سرکار......تا لنگ ظهر هم خوابم.....ناهارم معمولا از شب مونده خخخخخخ

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اینا اوهاماته یه زن خانه داره.....من که خوابم شوهرو بچم صبحونه میخورن میرن سرکار......تا لنگ ظه ...

دوست عزیز چه خوبه یاد بگیریم تو تاپیک کسی که دلش گرفته س و ناراحته کمی جدی تر باشیم و همدردی کنیم ب جای مضحکه کردن

منکه بعد شیفت تو بیمارستان با شکم براومده باید بیام خونه داری کنم چی بگم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

قراره همسرم بره مسافرت دارم چمدونشو اماده میکنم؛ ماست اماده کردم ی ساعت دیگه باید بزارم یخچال؛؛ ساعت ۴ همسرمو راهی کنم و ساعت ۶ پسرمو بیدار کنم که تا ۷ راهی بشه ؛؛ : رسما امشب اجازه ی خواب ندارم ؛ مییام اینجا که خوابم نبره☺