2777
2789
عنوان

کدبانوها ی تُک پا بیاین لطفا👠👠

136 بازدید | 14 پست

ایده واسه مهمونی ک دوست هستن و ی دفه رفتیم خونشون، قورمه سبزی و مرغ(داخل فر درست کرده بودن) و پذیرایی های دیگشون،چای و دمنوش،شکلات،بعداز شام میوه و شیرینی،

حالا من چطور و چی بپزم،،و اینکه بچه دارن دو خونواده ،برای سرگرم کردن بچه هاشونم لطفا ایده بدین،چون من فعلا نی نی ندارم

ممنون میشم همراهی کنید با نظرای خوبتون

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

ماهی بپز با اکبرجوجه . 

پذیرایی  هم کیک خونگی و  نسکافه . 

بچه هاشونم یه فصل بزن  تکون نخورن

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فسنجون و قیمه درست کن

یا زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی

باقالی پلو با مرغ و قیمه

چای و قهوه و شکلات یا شیرینی

چندتا اسباب بازی یا عروسک اگ خونه داری بدی ب بجه هاش

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
عزيزم بنظرم كنار غذاي اصليت ١-٢ تا سيني فينگر فود بذار بچه ها هم خوششون مياد

مرسی گلی لطفا اگه رسیپی داری و چیزی درست کردی ک عالی بوده،دستورش رو بزاری

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
ماهی بپز با اکبرجوجه .  پذیرایی  هم کیک خونگی و  نسکافه .  بچه هاشونم یه فصل ب ...

خخخخخ مرسی عزیز،واسه بچه ها عااالی بود کلی خندیدم

اره کیک مد نظرم بود،ممنون نسکافه هم خوب میشه

فسنجون و قیمه درست کن یا زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی باقالی پلو با مرغ و قیمه چای و قهوه و شکلات ...

اسباب بازی ک فقط عروسک دارم برا دخترا خوبه،ولی ی خونوادشون پسر دارن،

کشک بادمجون و قورمه سبزی و سوپ مد نظرم ،حالا نمیدونم خوبه؟

مرسی گلی لطفا اگه رسیپی داری و چیزی درست کردی ک عالی بوده،دستورش رو بزاری

عزيزم

كشك بادمجون

لازانيا تك نفره

رول سوسيس(كه با نان يوفكا)

كيك مرغ

ته چين تك نفره

ناكت مرغ و سيب زميني

سالاد ژامبون

الويه

دسر هم پان اسپانيا بود

همش راحته فقط تك نفره درست كردنش سخت ولي خوبه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
زرشک پلو و مرغ با قیمه بادمجون، همراه سبزی، دسر هرچی بلدی، سالادی متنوع از سالاد اونا  این یه ...

لطفا با دستوراش بده گلم،اخه اونا چند ساله خونه دارن و من تازه عروسم،زیاد تبحر ندارم🙈😂😚😚

عزيزم كشك بادمجون لازانيا تك نفره رول سوسيس(كه با نان يوفكا) كيك مرغ ته چين تك نفره ناكت مرغ و ...

چ شیکن،کاش دستوراش رو بدی عزیز

اسباب بازی ک فقط عروسک دارم برا دخترا خوبه،ولی ی خونوادشون پسر دارن، کشک بادمجون و قورمه سبزی و سوپ ...

کشک بادمجون یه نوع پیش غذاس سوپم همین طور میخای یکیشونو درست کن چه بدی داره خیلیم خوب

مبخای کاغذ و مداد رنگی بده بگو نقاشی کنن 

کشک بادمجون یه نوع پیش غذاس سوپم همین طور میخای یکیشونو درست کن چه بدی داره خیلیم خوب مبخای کاغذ و ...

ممنون گلم،اره اینم خوبه نقاشی،

منم واسه سوپ گفتم اما همسرم میگه اگر باشه بهتره😓حالا نمیدونم چ کنم

ممنون گلم،اره اینم خوبه نقاشی، منم واسه سوپ گفتم اما همسرم میگه اگر باشه بهتره😓حالا نمیدونم چ کنم

سوپ با کلاس خوبه سوپ شیر ازین سفیدا خوشمزم هست 

سوپ درست کن عالیه اشتهام میگیره

سوپ با کلاس خوبه سوپ شیر ازین سفیدا خوشمزم هست  سوپ درست کن عالیه اشتهام میگیره

اوکی عزیز