2777
2789
عنوان

خواننده مورد علاقتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلوع من معین

کی بهتر از تو عارف😍

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

شادمهر.ابی.هایده.حمیرا..معین.ابی.هنگامه.بابک جهانبخش.سیاوش قمیشی..پویا.محمد علیزاده.مهستی و...اکثر قدیمیا

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
ما هم می خونیم 😀 البته تو ماشین  تو خونه وقت با هم موسیقی گوش دادن نداریم

ما هم با هم گوش نمیدیم زیاد مگر توی ماشین

تو خونه مثلا وقتی مشغول آماده کردن نهاریم

یا داریم یه کار مشترک انجام میدیم 

یهو اوج میگیریم جیغ میکشیم و خوب شد میخونیم😁😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

اهنگ ترکی هم گوش میدم علمدار کریمی عبدالله سلیمانی با علی افراسیابی

سیمگه😍

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
کی بهتر از تو عارف عالیههههههه😆😆😆😆

اره خیلی خوبه😄

من عاشق این جور اهنگام ادم قِراش تخلیه میشه😅

کی بهتر از تو عارف عالیههههههه😆😆😆😆

من عاشق عارفم کاش یه روز میدیمش و روی ماهشو میبوسیدم💜

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

بچهههههه هاااااا کوشییین پسسسس

چی؟!

سیمگه هم خوبه. ترکیه

من اهنگهask رو دوست دارم از سیمگه