2777
2789

خسته شدم. چند وقت پیش یه تاپیک راجب زندگی یکی بود ک شوهرش پاش سرطان میگیره  و اخرم میمیره. کاش هیچوقت نمیخوندم 

چند روزه پام درد میکنه و همش فک میکنم منم سرطان گرفتم مدام افکار منفی تو سرمه 😢😢😢خسته شدم😢😢😢😢😢😢

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

تایپیکایی که اثر منفی داره روت رو نخون

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اومدن فکر منفی ب ذهنت برو وضو بگیر نیت کن افکار منفی ازت دور باشه

آیت الکرسی بخون

ذکر بگو

آروم تر میشی

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    
برو پیش روانشناس

رفتم بهم سرتالین داده. خودم خسته شدم چرا انقد میترسم.

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
خدا رو بیشتر بیار تو زندگیت  ایمانتو قویتر کن

نمازامو میخونم همش میگم خدایا خودت کمکم کن😢

اول از همه که همونطور که برای جسمت ارزش قائل و هر غذای نامرغوبی رو نمیخوری 

برای ذهنت هم ارزش قائل باش و هر مطلب مزخرفی رو نخون و نشنو 

دوم یک تمرین انجام بده: یک صفحه کاغذ بردار یک خط عمودی بکش وسط صفحه سمت چپ فکر منفی رو بنویس جلو ش و در ستون سمت راست فکر مثبت بنویس 

هربار که فکر منفی امد به ذهنت همین کارو بکن کم کم ذهنت رو عادت بده به مثبت فکر کردن 

اخر روز سمت چپ رو پاره کن بنداز دور و سمت راست رو مرور کن 

مثلا میگه نکنه سر طان گرفتی (اینو سمت چپ بنویس) سمت راست بنویس  ی پا درد ساده اس لابد سرما خورده بهم من در نهایت سلامتیم 

ای بابا درست میشه چقد زود قرص تجویز کرده

منم نمیخورم بچه کوچیک دارم زندگیم روهوامیشه همش خواب و منگ میشم . راهی بجز دارو میخام براهمین تاپیک زدم ازبقیه کمک بخام.

من هم پام خیلی درد میکنه این فکرها نکن یه بیست روزی صبح نیم ساعت قبل از اینکه صبحانه بخوری ای کار رو انجام بده 

اقاشق چای خوری دارچین وا قاشق چای خوری زنجبیل همراه یک لیوان شیر  کم چرب اگر شیر هم نبود اب بدار دویا سه دقیقه بجوشه بعد بدار کمی که خنک شد یک قاشق مربا خوری عسل بریز داخلش بخور خیلی خوبه  .شما هم برا من یه حاجت دارم دعا کن زودی بر اورده بشه مرسی

اول از همه که همونطور که برای جسمت ارزش قائل و هر غذای نامرغوبی رو نمیخوری  برای ذهنت هم ارزش ...

مریی گلم اتفاقا الان یه دفتر جلومه ک دارم از اهدافم و خوبیها مینویسم و سپاسگزاری از خداوند. ولی اینکاری ک شما گفتین رو هم انجام میدم. برام دعا کن ارمش بگیرم

مریی گلم اتفاقا الان یه دفتر جلومه ک دارم از اهدافم و خوبیها مینویسم و سپاسگزاری از خداوند. ولی اینک ...

افرین سپاسگزاری بهترین راهه ولی الکی شکرکنی و زبونی فایده نداره

باید واقعا از ته قبلت باشه

ی جوری ک واقعا ذوق زده شی ک اون نعمت ها رو داری این شکلی  

عشق ارامش و نور خداوند همراه تک تک لحظه های زندگیت

من هم پام خیلی درد میکنه این فکرها نکن یه بیست روزی صبح نیم ساعت قبل از اینکه صبحانه بخوری ای کار رو ...

چشم عزیزم . میدونی کلا هرجام ک درد بگیره این افکار مزخرف میاد سرم تصمیم گرفتم دیگه تو نت سرچ نکنم چون بدترین چیزارو میگه. ب شوهرم میگم بنده خدا ازدستم دیوانه شده. منم دعات میکنم هرحاجتی داری بحق ۳ساله امام حسین براورده بخیر بشه شمام برا ارمش من دعاکن . ❤