nanakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 295 عنوان كي خوب ميشم 🥺😭 192 بازدید | 24 پست بچه ها من از هفته پنج تهوعم شروع شده الان هفته هشتم ولي چند روزه تهوعم خيلي شديدتر شده زندگيم مختل شده كي خوب ميشم؟؟ 1397/09/11 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40496 اصولا ماههاي اول تهوع هست و تا سه چهارماهگي ياكم ميشه يا برطرف ميشه. یه روز خوب میاد
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5389 بستگی داره من هر دوبارداریم تا آخرش تهوع و استفراغ و کاهش وزن رو داشتم ولی اکثرا تا ماه پنجم نهایت تموم میشه یا خیلی کم میشه مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
nanakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 295 هفته ۱۱ اینا دیگه باید تموم شه از اول تهوع داشتم ولي الان كه دارم به هفته نه ميرسم خيلي شديد شده هرچي ميخورم بالا ميارم خسته شدم 🥺😭
دلارامن عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 1045 من تا اخر نه ماه حالت تهوّع داشتم واسه هر دوتا بارداريم ... ديگه جرات ندارم حامله بشم ... ولي اكثر زنا ميگن تا چهار ماهگي اونطور بودن ....
nanakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 295 من تا اخر نه ماه حالت تهوّع داشتم واسه هر دوتا بارداريم ... ديگه جرات ندارم حامله بشم ... ولي اكثر ز ... واي خدايا چقدر سخت 😢
دلارامن عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 1045 بستگی داره من هر دوبارداریم تا آخرش تهوع و استفراغ و کاهش وزن رو داشتم ولی اکثرا تا ماه پنجم نهایت ت ... وااي منم دوتا بارداريم تا اخر همونطور بودم ، هيچكي منو نمي فهميد .😭😭
nanakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 295 اصولا ماههاي اول تهوع هست و تا سه چهارماهگي ياكم ميشه يا برطرف ميشه. واي من هنوز تازه دو ماهمه يعني دوماه ديگه بايد جونم در بياد، اصلا نميتونم آشپزي كنم
nanakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 295 بستگی داره من هر دوبارداریم تا آخرش تهوع و استفراغ و کاهش وزن رو داشتم ولی اکثرا تا ماه پنجم نهایت ت ... چجوري كاراتونو انجام ميدادين من اصلا نميتونم برم تو آشپزخونه
دلارامن عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 1045 واي خدايا چقدر سخت 😢 روز اخر ، گلاب به روتون ، انقدر زرداب ، بالا اوردم ، بعد رفتم بيمارستان ، .... خدا ميدونه چقدر حالم بد بود ... ايشالا كه تو اينطور نباشي ... بعضيا رو ديدم اصلا عين خيالشون نبوده كه حاملن !!! هر كي يه جوري اين دورانو ميگذرونه ...
daryaaaaaaaaaa عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 40496 واي من هنوز تازه دو ماهمه يعني دوماه ديگه بايد جونم در بياد، اصلا نميتونم آشپزي كنم سعي كن سرخ كردني و ادويه زياد استفاده نكني انشالله زود رفع ميشه یه روز خوب میاد
nanakhanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 295 روز اخر ، گلاب به روتون ، انقدر زرداب ، بالا اوردم ، بعد رفتم بيمارستان ، .... خدا ميدونه چقدر حالم ... منم تازه افتادم به بالا آوردن هفته هاي قبل فقط تهوع بود الان ديگه هيچي تو دلم نميمونه ايشالله خدا كمكم كنه زودتر تموم شه
دلارامن عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 1045 چجوري كاراتونو انجام ميدادين من اصلا نميتونم برم تو آشپزخونه من دماغمو ميگرفتم يه چيزي واسه شوهرم بار ميزاشتم ، خودم زود بزود جلو پنجره يا بالكن ميرفتم ، بعد واسه شوهرم سفره پهن ميكردم و خودم ميرفتم بيرون ،.....
آدامـســـبـادکـنـکـی عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5389 وااي منم دوتا بارداريم تا اخر همونطور بودم ، هيچكي منو نمي فهميد .😭😭 من میفهممت مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂