2777
2789

خواهر شوهرم پریروز زایمان کرد(سزارین) و همسرم دیروز ظهر گفت بریم دیدنش بیمارستان و تو مرخصی بگیر(منم با اینکه برا بچش همسرم یه کاپشن شلوار خوب گرفته بود که بعدن بدیم ) منه ساده هم گفتم خودم از سکه هام یه پارسیان برا بچش تو بیمارستان میدم( با اینکه اینا تا حالا به من کادو ندادن واسه خونم یه روتختی 50 تومنی آورد)

نکته سطح برخورده من و خانواده خودم و همسرم خیلی محترمانه ست! پس با این در نظر بگیرید و ج بدید(هممون مثلا تحصیل کرده ایم و متوقع)

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کادوتون رو هدیه کردید؟

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

خببب

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

الان بگیم کادو رو پس بگیر پس بده 

چیکارکنیم خواهرا

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

خلاصه همسرم گفت مامانم اینا گفتن ظهر نریم و شب بریم خونشون و من تا 9 کلاسم و هماهنگ کردم تو 9 بیا دنبالم، من تو راه تو ماشین بودم، پدر همسرم زنگ زد و گفت :

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

سلام کجایید گفتم تو راهم اومدم دنبال همسرم گفت آقای دکتر(شوهر خواهر شوهرم) رفتن سر عمل شما دیگه لازم نیست بیاید، برو دنباله همسرت و برگردید خونتون!خانوم دکتر( دخترش، خواهر شوهرم) هر وقت صلاح دیدن بیاید با همسرت هماهنگ میکنن،خداحافظ)

همسرم گوشیش این تایم در دسترس نبود