2777
2789
عنوان

خانومااای که کالری شماری کردین

84 بازدید | 12 پست

سلااااااام خانومای گل من یه پسر دارم که نمیتونم فعلا ورزش کنم چون وقتمو میگیره کسی از بین شما هست که فقط با کالری شماری لاغر کنه یعنی ورزش و پیاده روی نداشته باشه

وزنتو در ۲۰ ضرب کن میشه کالری مجاز روزانت.یک هفته با اون پیش برو و حتمن اخر هفته خودتو وزن کن.هر وقت استپ وزن داشتی وزنتو ضربدر ۳۰ منهای ۱۱۰۰ کن....اگه شیرده هستی ۲۰۰ کالری به هرکدوم اصافه کن

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنتو در ۲۰ ضرب کن میشه کالری مجاز روزانت.یک هفته با اون پیش برو و حتمن اخر هفته خودتو وزن کن.هر وقت ...

ممنون گلم نزدیک 6 ماهه کالری شمار میکنم 1200 خیلی روزا کمتر میخورم آخر هفته ها چون میرم خونه مامان 1700 میخورم بدنم تغییر نکرده☹️☹️☹️☹️☹️

ممنون گلم نزدیک 6 ماهه کالری شمار میکنم 1200 خیلی روزا کمتر میخورم آخر هفته ها چون میرم خونه مامان 1 ...

سایز کم نکردی؟

من دیگه برای هیچ مرد مریضی گزارش نمی زنم😏اونا پشتشون به جاهای خوب گرمه😏

نه ورزش نداشتم وقتشو اصن نداشتم

با کرفس پیش رفتم ولی

کلا قند و شیرینی و هرچیزی ک با شکره مثل نوشابه و ...حذف کردم 

اوایل کمتر میخوردم مثلا 900 کالری یه وقتا 700 ولی خیلی زود استپ کردم و انقد کم خوردن خوب نبود الان بین 1100تا 1300 متغیر میخورم

از ساعت 6 ب بعد چیزی نمیخورم مکه در حد یک عدد میوه یا یه پیاله ماست یا یه لیوان شیر

خدایا دارم صدات میکنم...میبینی منو؟؟؟؟