مثلا تو محیطی مثل دانشگاه یا محیط کار یا جاهای دیگه دختر سنگین رنگین بهتره یا شیطون و خوش سروزبون که زیاد شوخی کنه البته منظورم با پسرا نیست ها کلاااااا میگم دلیلشم بگین مرسی بوس بوس
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ب وقتش هم متینم ب وقتش انقدیی شوخم ک همه از خنده میترکن...موقع مدرسه دوستام میگفتن ما وقتیی توو خیابون میبینیمت فک میکنیم چقد جدی و بداخلاق باشی ولی واقعا مثه بچه ۶ ساله های😂😂
از من میشنوی تو دانشگاه دنبال دوستی و جذب پسرا نباش.
نه نیستم کلی گفتم
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
ببین من کلی میگم، کسی که هدفش واقعا درس خوندن یا کار کردن باشه و بخواد وارد حواشی نشه، واقعا باید جدی و سرسنگین باشه، البته انعطاف هم باید داشت ولی کلا تو محیط کار یا دانشگاه بعضی آقایون یا حتی خانوما زود جوگیر میشن و از خنده یا لبخند دیگران سو استفاده میکنن، من هشت سال سابقه کار دارم، چهارسال دانشگاه رفتم و توی تمام این مدت سعی کردم سنگین و رنگین باشم، خداروشکر حاشیه نداشتم و همه به سرم قسم میخوردن 😆😆😆(یکم از خودم تعریف کنم😁😁) ولی بارها شاهد جروبحث و کدورت بین همکارام بودم که اتفاقا زیادی به هم نزدیک میشدن😒😒😒
ببین من کلی میگم، کسی که هدفش واقعا درس خوندن یا کار کردن باشه و بخواد وارد حواشی نشه، واقعا ب ...
بله درسته