2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من اصلا خوشم نمیاد از همچین موقعیتی. به نظرم ازدواج یعنی اینکه کسی رو اونقدر دوست باشی و کاملا به لحاظ اخلاقی و ببینید باهاتون جور در میاد و میتونه یه دوست خوب براتون باشه و همه اینها باعث میشه که تن به ازدواج و زندگی مشترک بدین نه اینکه صرفا چون موقعیتش خوبه باهاش ازدواج کنید به عشق پس از ازدواج زیاد اعتقادی ندارم یعنی بوجود میاد اما جنبه جسمانی داره نه عقلانی

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

من هم همینطور

تا الان که 36 سال دارم همش بهانه اوردم و یه جوری از زیر ازدواج در رفتم 

ولی الان میبینم دیگران تصمیم گرفتن و ادامه دادن زندگی شون رو یا طلاق گرفتن ولی من هنوز از این جنبه زندگی رشد نکرده ام

الان دارم با پارتنرم نامزد میکنم ولی هنوز گاهی وقتا میزنه به سرم که همه چیو تموم کنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وای من اصلا خوشم نمیاد از همچین موقعیتی. به نظرم ازدواج یعنی اینکه کسی رو اونقدر دوست باشی و کاملا ب ...

موافقم اتفاقادلیل دلنگرانیم همینه چون دوسش دارم ولی نمیدونم این دوست داشتن ازروی احساسه یا نه

نه یک نفره ولی نمیدونم انتخابش درسته یاغلط؟

باهاش دوست بودی یا میخوای سنتی ازدواج کنی؟

اگه دوست بودی که الآن از خودش بهتر میشناسیش.

اگر سنتیه که بیشتر قبل از عقد رفت و آمد کنید اخلاقاش دستت بیاد.

چند وقته با هم نامزد هستید؟ دوره نامزدی کوتاه باعث میشه ایشون رو نشناسید و نتونید تفاهم و اشتراکات بین خودتون رو کشف کنید و علاقه هم که از همین چیزها بوجود میاد. قیافه ش رو می پسندید مثلا. یا خلقیات خاصی داره که به دل شما بشینه اگر این چیزها نظرتون رو جلب نکرده پس چطور میخواین علاقه مند بشین

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.