شماهم تو دوران بارداری توهم میزنین یا واقعا من ی چیزی میبینم ؟دیشب که اقام گلاب به روتون دستشویی بود با چشم خودم دیدم سایه ادم از پشتم رد شد جیغ کشیدم برگشتم کسی نبود بعدش شوهرم از تو دستشویی داد زد که چیشد مطمعنم شدم که کار اون نبوده شما چی میگین؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ببین بعد زایمان خیلی خانوم ها شبح سیاه قد بلند میبینن قدیما میگفتن که آله و.... بعدا اثبات شد دیدن این موجودات سیاه به دلیل کم خونیی که حین زایمان خیلی خون از مادر میره