2777
2789
عنوان

هفته ٣١ بارداري،حالات روحي داغون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2682 بازدید | 45 پست
ن بابا اصلا اینطور فکر نکن من 82کیلو بودم الان 66هستم ...در عرض دوماه...این اضافه وزن بخاطر ورم دورا ...

جدي بعد دو ماه اينقد كم كردي 

چجوررييي

رژيم داشتي

طبيعي اخه ميگن ببخشيد اون قسمت بدن ديگ مثل قبل نميش

يا ميگن توانايي بالايي ميخواد

چرا طبيعي بهتره؟

💄
پس بهت حق میدم نگرانی هاتو  چون منم سربچه اول روی همه شرایط جنینیش وحتی بعد دنیا اومدنش روی می ...

اره بيشتر نگرانيا از بي تجربه بودنه 

من خيلي جوش زدم 

ي چين افتاده زير چشم بس ك حرص خوردم 

ازه عزيزم مامانم هست ولي شوهرم خيلي بيشتر حواسش بهم هست مامانم سنش بالاس ذيگ نميتونه

💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم ک عادیه 

منم هفته ۳۱ام دقیقا همین حالات و دارم 

مثل قبل نیستم😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

جدي بعد دو ماه اينقد كم كردي  چجوررييي رژيم داشتي طبيعي اخه ميگن ببخشيد اون قسمت بدن ديگ مثل ...

چون بچه شیر میدم و فعالیتم زیاده نه اینکه ورزش کنما بچه داری خودش ی ورزشه...ن بابا اونجا خیلی انعطاف پذیره مجدد ب حالت اولیه برمیگرده اگه رابطه رو دیر شروع کنی ...سزارین خب هفت لایه شکم پاره میشه ی عمل سنگینه من هنوزم زیر شکمم تیر میکشه...

وای یعنی اکثرا همین حالتهارو دارن پس تنها نیستم

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
چ جالب  مثك طبيعيه چقدم ك بده كاش زودتر از سرمون بيفته😔

اره والا 

منم حس میکنم دیگ خوشتیپ نمیشم کلا از هرچی لباسه خریده زده شدم قبلا عاشق خرید بودم😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

اره بيشتر نگرانيا از بي تجربه بودنه  من خيلي جوش زدم  ي چين افتاده زير چشم بس ك حرص خورد ...

بهترازتنهاییه 

تنهانمون فکرای بیخودی میاد سراغت

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
قربونت عزيزم  چ أنرژي مثبتي  افرين بهت  دقيقا بيني منم عمله ورم كرده  درست م ...

عاره بابا مطمئن باش درست میشه, درست نشه میرم شیشه های مطب دکترو میارم پایین 😂😂 والا ب خدا, کلی پول دادم واسه ساخت این دماغ 😂😂

بی شوخی, مطمئن باش بعد از زایمان کل ورم صورت و بدنت میخوابه. جوش و کهیرت از بین میره و دوباره میشی همون مانکن قبلی. ب خدا امشب همسرم شبکاره و اومدم خونه ی مامانم, الکی یهو اینقدر دلم گرفت و دلتنگ همسرم شدم ک زدم زیر گریه, اما زود خودمو جم کردم و ب خودم انرژی دادم. همسرمم کلی روحیه داد و گفت میدونم داری خیلی اذیت میشی اما فقط ب روزی فکر کن ک نی نی میاد بغلت و همه ی این سختیا جبران میشه 

دیدم واقعا راست میگه, من روزای سخت تر از اینو گذروندم. الان ک ب آخراش رسیده فقط باید ب روزای خوب آینده فکر کنم و سختیایی ک دارمو با خنده و روحیه ی خوب بگذرونم. 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
چون بچه شیر میدم و فعالیتم زیاده نه اینکه ورزش کنما بچه داری خودش ی ورزشه...ن بابا اونجا خیلی انعطاف ...

چند روز بعد رابطه بايد باشه؟

من ماتمم زده ك بعد زايمانم عيد مياد با اين هيكل بهم ريخته چي بخرم😑دو سال خيلي زياده

دو سال طول كشيد عزيزم وزنت ب قبل برگرده؟

💄
اره عزيزم تنها نيستي

من دیگه خسته شدم حتی شکم داشتم به شوهرم تاجایی‌که اینستا شو هک کردم😕.

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
اره والا  منم حس میکنم دیگ خوشتیپ نمیشم کلا از هرچی لباسه خریده زده شدم قبلا عاشق خرید بودم😭

دقيقا منم ميرم مثلا كانال لباس اعصابم بهم ميريزه

خريد ك اصلا نميتونم برم با ماشين ي دوري ميزنم فقط 

ولي قبلا ك عاشق خريد بودم مخصوصا نتي الان همرو پاك كردم😑

💄
دقيقا منم ميرم مثلا كانال لباس اعصابم بهم ميريزه خريد ك اصلا نميتونم برم با ماشين ي دوري ميزنم فقط& ...

میفهمت دقیقا امیدوارم ک بعد زایمانمون بگذره 

😔😔😔