2777
2789
عنوان

کسانی که ایودی گذاشتن بیان

488 بازدید | 75 پست

سلام من قصد دارم ایودی بزارم میخوام بدونم موقع گذاشتنش درد داره؟یا خونریزی و اینکه معاینه های دوره ایش چجوریه؟ بعد یه سوال خنده دارنخ ایودی یعنی بیرون میمونه😁بعد اگه بره تو چجور درش میارن؟

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دردنداره خونریزیم که چون وقای پریودی میزارن مشخص نیست

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

موقع گذاشتن درد زیادی نداره خونریزی های ماهانه رو زیاد میکنه تا ۶ ماه اول ماهی یه بار برا معاینه میری بعد ۶ ماه دوم هر ۳ ماه بعدش هر ۶ ماه عفونتم تشدید میکنه باید خیلی مراقبت باشی

از صدای سخن عشق نشنیدی خوشتر                       یعنی تا حالا برات اس ام اس واریز نیومده؟؟؟؟  

من که تو این دوسال دیگه نرفتم معاینه.نه بابا نخش بیرون نمی مونه انگار نه انگار که گذاشتی.بعد بعضیا بهشون نمی سازه سه ماه تو پریودن.پریودت بیشتر میشه ولی همون 7 روز اینا طول می کشه.اولهاش که گذاشتم مثلا 3 روز بعداز پریود لکه بینی داشتم تا دوسه روز.الان خوبه

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
واقعا نخ داره؟من نميخوام شوهرم بفهمه😰

اونجوری نیست که بفهمه😂😂

فقط دکتر زنان اونم موقع معاینه میبینه 

از صدای سخن عشق نشنیدی خوشتر                       یعنی تا حالا برات اس ام اس واریز نیومده؟؟؟؟  
موقع گذاشتن درد زیادی نداره خونریزی های ماهانه رو زیاد میکنه تا ۶ ماه اول ماهی یه بار برا معاینه میر ...

من خیلی عفونت دارم هر شب قرصه دایکسی سایکلین می خورم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش