2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت پیمان شکنی و خیانت نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خیلی جوِ خانوادگی داغونی داشته باشی که بتونی به خواهرت خیانت کنی! فکر کنید پاشی با شوهر خواهرت ...

نه والا خانوده ی خوبی هم داره من می شناسمشون دوستم فقط می گفت اعتماد زیادی کردم اینجوری سرم اومده . خانودشون به داماده و خواهره اعتماد داشته چه میدونستن اینا مشغول .... هستن

نه والا خانوده ی خوبی هم داره من می شناسمشون دوستم فقط می گفت اعتماد زیادی کردم اینجوری سرم اومده . ...

پس همون گزینه ی دومِ! آدم اگه یکم شخصیت داشته باشه دوس نداره از چشم پدر مادرش بیوفته بخواد کثافت کاری کنه میره با یه غریبه.این آدمی که با داماد میریزه رو هم آبرو و شرف نداره اصلا واسش مهم نیست الان پدر مادرش چی فکر میکنن! میدونی آدم درستو حسابی کاری نمیکنه که نتونه با خانواده اش روبرو بشه

بیچاره دوستم می گفت دیگه نمی تونم تو این روزهای سخت پیش خانوادمم برم چون این اونجاست میگفت کاش شوهرم ...

جاان خالیبندیِ دیگه آره؟طرف با دامادشون ریختن رو هم الانم پیش پدر مادرشِ؟مگه خانواده اش جریانو نمیدونن؟

جاان خالیبندیِ دیگه آره؟طرف با دامادشون ریختن رو هم الانم پیش پدر مادرشِ؟مگه خانواده اش جریانو نمیدو ...

آخه چیزی که دوستم میگه پدر و مادرش مسافرت بودن که دوستم مچشونو گرفته منتظر شده تا امروز که قضیه رو واسشون رو کرده و پدرش بشدت باهاشون درگیر شده دیگه چی پیش اومده من نمیدونم چون دوستمم اونجا نیست تا عصری پیش من بود الانم حرکت کرده بره شمال یه آپارتمان اونجا داره 

جاان خالیبندیِ دیگه آره؟طرف با دامادشون ریختن رو هم الانم پیش پدر مادرشِ؟مگه خانواده اش جریانو نمیدو ...

دلیلی نداره دروغ بگم یا خالی بندی کنم هر چی که واسم گفته رو منم نوشتم 

دلیلی نداره دروغ بگم یا خالی بندی کنم هر چی که واسم گفته رو منم نوشتم 

طرف به خواهرش خیانت کرده خانواده هم در جریانن الان پیش خانواده اس هنوز؟ همون گزینه اولی که گفتمم درست بوده پس باید خیلی خانواده ی داغونی داشته باشی که بعد از اون کار بتونی پیششون برگردی

طرف به خواهرش خیانت کرده خانواده هم در جریانن الان پیش خانواده اس هنوز؟ همون گزینه اولی که گفتمم درس ...

والا چه عرض کنم دیگه من نمیدونم دوستم میگفت پدرم خیلی ناراحت شده قراره به هر دوشون رسیدگی کنه حالا چطورو من نمیدونم