+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
هفده شهریور این هفته بخش زایمانش افتتاح شده دوتا از اشناهامون هم زایمان کردن خیلی راضی بودن. یا برو ام البنین.
اگر میتونین برین موسی بن جعفر نیمه خصوصیه
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
الان نمیدونین چقد میگیرن از یکی شنیدم ۲ونیم شده هرچقدمزنگ میزنم بیمارستان جوابگو نیستن
اره بین دو تا دو نیم هست. اما بیمارستانش عالیه و اینکه اگر بدونن ندارین میرین صحبت میکنین کم میکنن خیریه س. ولی بیمارستانهای خصوصی چهار تا چهارو پونصد میشه