2777
2789
عنوان

خانمای مشهدی بیایین😔😬😬😬

199 بازدید | 18 پست

سلام خانمای گل کسی هست بین خودتون دوستان آشنایان که بیمارستان قائم مشهد زایمان کرده باشه و راضی باشه دکتری میشناسین که بهم معرفی کنین

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%
یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

ببخشید بیمارستان 17 شهریور برین اما قایم نرووکک

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قایم خیلی بده میگن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
ببخشید بیمارستان 17 شهریور برین اما قایم نرووکک

سلام خوبه بیمارستانش 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
بیمارستان قحطی بود؟؟؟؟  قتال خونه س

یا خداااا

سلام خوبه بیمارستانش 

هفده شهریور این هفته بخش زایمانش افتتاح شده دوتا از اشناهامون هم زایمان کردن خیلی راضی بودن. یا برو ام البنین. 

اگر میتونین برین موسی بن جعفر نیمه خصوصیه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

بچه اولم مهر بودم‌دومی موسی بن جعفر این سومی‌ناخواسته شد الانم هزینه ها رفته بالا یکمم اوضاع مالی بهم ریختس موندم کجا برم و چیکارکنم

هفده شهریور این هفته بخش زایمانش افتتاح شده دوتا از اشناهامون هم زایمان کردن خیلی راضی بودن. یا برو ...

الان نمیدونین چقد میگیرن از یکی شنیدم‌ ۲ونیم شده هرچقدم‌زنگ میزنم بیمارستان جوابگو نیستن

عزیزان‌مرسی از راهنماییاتون واقعا نمیدونستم اینقدر بده اونجا

منم خیلی بد شنیدم هرجا میری اونجا ترو

چشمم😬❤

الان نمیدونین چقد میگیرن از یکی شنیدم‌ ۲ونیم شده هرچقدم‌زنگ میزنم بیمارستان جوابگو نیستن

اره بین دو تا دو نیم هست. اما بیمارستانش عالیه و اینکه اگر بدونن ندارین میرین صحبت میکنین کم میکنن خیریه س. ولی بیمارستانهای خصوصی چهار تا چهارو پونصد میشه

اره بین دو تا دو نیم هست. اما بیمارستانش عالیه و اینکه اگر بدونن ندارین میرین صحبت میکنین کم میکنن خ ...

چه خوب ...مرسی عزیزم از راهنماییت 😍😍