2777
2789
عنوان

مهریه تون چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 118 پست
313 سکه اونم عندالاستطاعه اه یادم میاد اعصابم خراب میشه پدر شوهرم گیر داده بود عندالاستطاعه کاش ...

عندالاستطاعه دیگه ینی چی؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
بنظرم عدد سکه ها مهم نیست  مهم خوشبختیه قد موهای سرم دیدم طرف ۶۰۰تا سکه رو بخشید مهرحلال و جو ...

منم با شما موافقم اگه پاي خانواده ها وسط نبود يه سكه كافي بود

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد لحن تایپک زدنت بد بود حس بدی بهم دادی.مگه جوگه ک بگن بخندین؟بعدشم ترکیبش بده؟شما انقد بی عیب و ا ...

دوس نداری نیا دوس عزیز

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

پانصد و پنجاه سکه . ی سفر به خارج از کشور . و ۱۳۶۸ عدد شاخه گل رز. 

محضر داره گیر داده بود سفر خارج از کشور باید اسم کشورش هم بیارید .   

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   

۱۰۰۰سکه..زیاده قبول دارم ولی بابام تصمیم گیرنده بود..حالا مگه ی نفرهیکلی باشه باید مهریه اش کم باشه؟🤔

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مهرالسنه حضرت زهرا + ۲۳۰ تا سکه ۳ دانگ خانه  ۶۰ مثقال طلا  سفر حج

اولیش چیه متوجه نشدم

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...