2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی😢😢😢پس همونه ک فضیلت عقده داره از شوهرش

اره دیگه...ماهم بعدا بهش حق دادیم...بعدش سینان خیلی بدبخت میشه...سلین هم ک خودکشی میکنه....خیلی قبل تر هم عمهه ب دست مامان اصلی یاگییز کشته میشه بعد تو ی جریانی یاگیزو خزان رو میبره زنده زنده دفن کنه ک پلیسا دنبالش میفتنو میگیرنش....

کاظم هم ک سکته میکنه....یاگیزو خزان هم بهم میرسن و مامان اجه هم میره تو یه خونه معمولی گل منگولی.پسره اجه هم بزرگ تر میشه یاسین بهش میاد میگه بریم باهم ناهار بخوریم؟میگه الان نه ولی در موردش فکرمیکنم.

چرادیگه فصل اولش پولداربودن.فصل دومش که الان نشون میده که یاز بزرگ شده وداره تعریف میکنه....که عمه ه ...

فصل اولش پولدار بودن..تا وقتی که ثریا عکس فاروق و بیگم رو دید و چمدونشو و بست رفت

فصل دوم فاروق رفت دنبالش و اشتی کردن و باز ماجرای بی پول شدنشون

فصل سومم از جایی ک‌رفتن خونه مستخدمشون

این فیلم تو ترکیه هم هنوز قسمت اخرش پخش‌نشده و در حال فیلمبرداریه

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉