2777
2789
عنوان

یه طرفه به قاضی نریم

105 بازدید | 6 پست

اینجا خیلی تاپیک دیدم با این مضمون که مثلااا دیشب باشوهرم نشسته بودیم یه دفعه شوهرم حمله ور شد منو به باد کتک گرفت یا مثلا با شوهرم سوار ماشین بودیم گفتم مثلا عزیزم دوست دارم اون در ماشینو باز کرد منو پرت کرد از ماشین بیرون....یا خیلی مثالای دیگه ,بیاین یه طرفه به قاضی نریم اینجا کسی نمیاد بگه اره من مقصر بودم شوهرمو عصبی کردم شوهرم صدتا مشکل داره کرایه خونه قسط عقب افتاده مشکل خانوادگی منم شدم قوز بالا قوز ,اینجا فقط میان میگن من گفتم عزیزم بریم خونه مامانت اینا شوهرم منو زده و بیرون کرده چرا از رفتار و کار خودتون چیزی نمیگین چرا فقط بنده خدا شوهره رو محکوم میکنین ؟حالا میخواد شوهرم باشه مادر باشه ابجی باشه هر کسی باشه 

اینجا از کسی حمایت نمیشه فقط تاپیک میزنین راهنمایی میخواین راستشو بگین ,

توروخدا باز نیاین بگین شدی کمپین حمایت از شوهرو و مدافع اونا و یا کتک و این کاررا رو عادی جلوه میدی و اینا مرسی

صلوات

اوه من خودم زخم خورده این حرفم..... تا ماه ها داشتم قسم میخوردم ک من نمیدونم چرا شوهرم و خانواده ش میخوان طلاقم بدم. باز یه عده میگفتن مگه میشه حتما یه چیزیو پنهون میکنی 

والا بلا میشه .... خدا سرتون نیاره ولی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگر واقعا راهنمایی بخواهند کارهای خودشونم میگن بارها دیدم گفتن و حتی کاربرا گفتن خودت خیلی اشتباه کردی یا تند رفتی  راهنمایی درست بخواهند میگند مگه دنبال توجه با مظلوم نمایی باشن

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

ببین منم که یکم افکار رویایی دارم میدنم تا ادم مقصر نباشه هیچ مردی روان پریش نیست که بیاد  بااهاش بد بحرفه یا بزنتش که  مثلا اقا عصبیه   خانوم  رو عصابش  رژه میره😐😐😐  خوب معلومه سر میره بلاخره هر کی گنجایشی داره

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
اوه من خودم زخم خورده این حرفم..... تا ماه ها داشتم قسم میخوردم ک من نمیدونم چرا شوهرم و خانواده ش م ...

اره میدونم عزیزم واقعا همچین اتفاقایی میفته ولی توی نی نی سایت همیشه این اتفاق حاکمه 

صلوات