2777
2789
عنوان

چطوری از یوتوب دانلود کنم؟

652 بازدید | 21 پست

بچه ها شما چطوری از یوتوب کلیپی ک میخواید و دانلود و ذخیره میکنید؟؟؟

خوده سایت و آپ  امکان دانلود قرار نداده....

اقا لایک نکنید اه......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این روش که بسیار ساده بوده و نیاز به به هیچ نرم افزاری ندارد ابتدا به صفحه ویدئوی مورد نظر در یوتیوب رفته و یه صورت زیر عمل می کنیم :

به ابتدای آدرس آن دو حرف (ss) اضافه می کنیم . 

مثلا آدرس http://youtube.com/watch?v=mqLf0fgt63I را به صورت https:// باز نویسی میکنیم. در سایت مقصد امکان دانلود با کیفیت و فرمت های گوناگون فراهم خواهد شد .

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
اینطوری؟؟؟ Syoutube

آره شایدم قبل www باید بزاری الان دقیق یادم نیست ولی یکی از این دو جاس 

میری تو همون صفحه که ویدیوش رو میخوایی بعد s رو میزاری و رفرش میکنی

مرجانی سابق هستم... قربون دستت جانماز مارم آب بکش

یه روش خییییلللللی راحت بهت میگم 

برای حاجتم صلوات بده(اگه دوست داشتی)

وقتی برنامه مورد علاقه ات آوردی ، میری بالا تو قسمت آدرس بعد از www.      یعنی بعد از نقطه دو تا s تایپ میکنی (ss)

و بعدش کلیک میکنی ☺😊😉

به همین راحتی

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

هر ویدءویی میخواین از اینترنت اکسپلورر باز کنید 

ویدءو رو پخش کنید انگشتتون رو روی تصویر نگه دارید و سِیو ویدءو رو بزنید

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یه روش خییییلللللی راحت بهت میگم  برای حاجتم صلوات بده(اگه دوست داشتی) وقتی برنامه مورد ...

مرسییی گلم صلوات فرستادم....اس کوچیک تایپ کنم؟؟..

و اینک این روش با گوگل فقط جواب میده یا با آپ یوتوب  هم میشه ؟ه

اقا لایک نکنید اه......