2777
2789
عنوان

مامانایی ک دوقلو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 44 پست
خیلی خوبه توایرانم جا بیوفته دورو طبیعی زایمان کنن

اگه هر دو سفالیک باشن طبیعی میشه... 

به خاله منم گفته بودن طبیعی ، تازه میگفتن مجبوری 😂اما اورژانسی سز شد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هر دو سفالیک باشن طبیعی میشه...  به خاله منم گفته بودن طبیعی ، تازه میگفتن مجبوری 😂اما او ...

خیلی خوبه دوقلو طبیعی بشه چون یذره ریزترم هستن هم راحت تر بدنیا میان هم ادم بعد زایمان زودتر سرپا میشی و بچه هات و خودت نگهداری میکنی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
خداروشکر😍 طبیعی باردار شدی یا با دارو!؟  من تو سیکل میکرو هستم دعا کن دوتا بگیره که راحت شم ...

لتروزول خورده بودم،ماه سوم اقدام بودم ولی دوست داشتم زودتر مامان بشم.ان شاالله ک میگیره،ب خدا توکل کن.من ک هنوز توشوکم،همیشه دلم دوقلو میخواست ،واقعا خدا بزرگه چ راحت این کارو برام کرد،فقط باید ازش بخوای❤

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

اگه هر دو سفالیک باشن طبیعی میشه...  به خاله منم گفته بودن طبیعی ، تازه میگفتن مجبوری 😂اما او ...

سفالیک یعنی چی؟

انشاالله که بسلامتی فسقلیات و بغل میکنی عزیزم😍😍

ان شاالله شماهم ب زودی زود ی سالم وصالحش میاد تو دلت🙏❤

خواهر شوهرم‌سه قلو باردار شد سی و پنج هفته زایمان کرد وزنشم اصلا نذاشت بالا بره با رژیم بارداری. الان سه تا بچه ی نازو سالم ده ماهه داره ایشالا شمام ب سلامتی ب دنیاشون‌میاری

من خدایی دارم مهربان؛ خوب؛ قشنگ
خواهر شوهرم‌سه قلو باردار شد سی و پنج هفته زایمان کرد وزنشم اصلا نذاشت بالا بره با رژیم بارداری. الا ...

چ خوب،خدا حفظشون کنه.دعاکنید نی نیای منم سالم باشن وتوچهل هفته طبیعی بیان بغلم🙏

انشاالله بسپار ب خدا خیالت راحت باشه😍

مرسی مهربون،اره دوقلو بودنم خودش برام انجام داد،خدا حفظ کنه نی نی شمارو🙏

منم دوقلودارم وهفته ۳۷ زایمان کردم سزارین شدم .خداروشکر همه چی خوب بود 

چ خوب،خدا حفظشون کنه.خیلی اضافه وزن داشتی؟

مال منم  دوقلو... هفتهذ7 هستم... منم دلم میخواد یکیش پسر شه یکیش دختر... و ریز نباشن. ولی متاسفانه خودم ریز نقشم.. حالا خیلی نگران این مساله ام. و. نگران چاقی

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست