2777
2789
عنوان

بی چک منفی وراههای بازشدن پریود

532 بازدید | 78 پست

سلام دوستان من10روزه پریودم عقب افتاده الان تست زدم ولی منفی بود میخام از امروز شروع کنم جوشونده بخورم تابصورت طبیعی پریودم بازبشه شماچی پیشنهاد میدین که یکی دوروزه پریودم بازبشه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

سابقه عقب انداختی داری؟ 

یعنی پریودات نامرتبه؟

یکم صبر کن حالا

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی باردار نیستی؟

آره گلم الان بی بی زدم منفی بود حتی هاله کمرنگ هم ننداخت بعد10روز

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
سابقه عقب انداختی داری؟  یعنی پریودات نامرتبه؟ یکم صبر کن حالا

آره عزیزم سابقشوداشتم پریودام نامرتب بودن شهریور قرص ال دی خوردم که پریودم مرتب بشه ولی فقط واسه 2ماه مرتب بود دوباره از اینماه بهم ریخت میخام جوشونده قوی بخورم که سریکی دوروز پریودم بازبشه

علائم بارداریم نداری؟؟اگه توو اقدامی فعلا صبر کن چیزی نخور ضرر داشته باشه

نه عزیزم هیچ علامتی هم ندارم که دلم خوش باشه میخام سریعتر پریودم بازبشه که بعدش شروع کنم عرق رازیانه و عسل بخورم

دوستان کجایین چی بخورم پریودم بازبشه؟؟؟توروخدا بهم بگین😢

نه عزیزم هیچ علامتی هم ندارم که دلم خوش باشه میخام سریعتر پریودم بازبشه که بعدش شروع کنم عرق رازیانه ...

اگه خیلی مطمعنی خب زعفرون و گرمیجات بخور و فعالیتت رو بیشتر کن

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

یکی از بچها میگفت یه گیاه هست اسنش عروس پشت پرده هست میگفت خیلی زود پری میشی 

اما چون واسه سقطم هست یخت گیر میاد از عطاریا

اگه خیلی مطمعنی خب زعفرون و گرمیجات بخور و فعالیتت رو بیشتر کن

مطمئن هستم نیستم اگه میبودم بعد10روز بی بی چک نشون می داد تخم شنبلیله خوبه به نظرت؟من گیاه نج انگشت دارم قوی هس که بازکنه؟

مطمئن هستم نیستم اگه میبودم بعد10روز بی بی چک نشون می داد تخم شنبلیله خوبه به نظرت؟من گیاه نج انگشت ...

والا من همیشه پریودام منظم بود تا وقتی چند ماه پیش بارداری ناموفق داشتم و حالا عقب میفتع...خیلی وارد نیستم فقط همون گرمیجات رو میدونم دوستم

یکی از بچها میگفت یه گیاه هست اسنش عروس پشت پرده هست میگفت خیلی زود پری میشی  اما چون واسه سقط ...

ببین عزیزم من اینارو دارم کدومش قویترهس؟رازیانه خودش وعرقش،تخم هویج،پنج انگشت،تخم شنبلیله،شوت،زیره سبز،بارهنگ.ازایناکدوموبخورم زودتر جواب میده؟؟

ببین عزیزم من اینارو دارم کدومش قویترهس؟رازیانه خودش وعرقش،تخم هویج،پنج انگشت،تخم شنبلیله،شوت،زیره س ...

همشونم گرمیجاته و حتما جواب میده