2777
2789
عنوان

امشب تولدم بود ببینین چه پیامی بهم داده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 102 پست
منم تولدم کمتر از یه ماه مونده ولی یادش نمیره همسرم اما میدونم که مشغلش زیاده اگه بتونه حتما سوپرایز ...

هیچکس اونقدر مشغله نداره ک نتونه برا تولد زنش کادو بخره تورو خدا همونقدر ک بهتون اهمیت میدن شماهم اهمیت بدین نه بیش‌تر بد عادتش نکن گلم❤️

هیچکس اونقدر مشغله نداره ک نتونه برا تولد زنش کادو بخره تورو خدا همونقدر ک بهتون اهمیت میدن شماهم اه ...

شوهرمن به هدیه زیاد اعتقاد نداره میگه هرچی لازم داری میگیرم دیگه.متوجه نیست هدیه ی حس دیگه ای داره  

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش سالگزد ازدواجمون بود من اصلااااااا یادم نبود شوهرم برام کادو خرید وتبریک گف من مثه ماست فقط نگاش کردم 😐😐😐خیلی خجالت کشیدم ولی خودمو از تک و تا ننداختم الکی گفتم هوا سردبود نشد برم بیرون کادو بخرم با بچه 😂😉هنوزم نخریدم البته😩😩😩یبارم روز مرد کلا یادم رفته بود 😨😨حافظم خیلی داغونه

خب چون اعتقاد نداره شماهم خودتو ب زحمت ننداز هیچی نخر براش

اتفاقا منم دوساله دیگه هیچی نخریدم براش فقط تولدش ی کیک خونگی میپزم همین

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
هیچکس اونقدر مشغله نداره ک نتونه برا تولد زنش کادو بخره تورو خدا همونقدر ک بهتون اهمیت میدن شماهم اه ...

ن مشغله اش بیشتر ذهنی و اینکه همسر من اصلا نمیتونه بره چیزی خودش بخره بلد نیست حتی برای خودشش. میخواد خرید کنه چند ماه طول میکشه ولی کافیه بگم فلان چیز چقد خوبه حتما میره میخره یبار تومترو اسم ادکلن خانومی رو پرسیدم فردا شب باهمون ادکلن گرون اومد خونه به یه شاخه گل بی مناسبت یه اخلاق خاصی داره

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

البته حق باشماست از وقتی ازدواج کردیم بیشتر من گیرنده ام تا دهنده

لطفا لایکم نکنید ممنونم